Από το Blogger.

Θέλουμε Ευρώπη των εθνών

Αλληλεγγύη στην Συρία και τον πρόεδρο Άσαντ

Μπες στον Κύκλο!

ΚΑΤΩ Η ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑ
Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

27 Ιανουαρίου:Ημέρα μνήμης θυμάτων του Ολοκαυτώματος


Στην κρίση όσων τα εγκεφαλικά τους κύτταρα ακόμη λειτουργούν.





Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Ευρωπαϊκό Μέτωπο Αλληλεγγύης στη Συρία

Η Ευρώπη ξυπνά και τάσσεται στο πλευρό του λαού της Συρίας και του νομίμου προέδρου της Μπασάρ Άσαντ! Όλοι μαζί σχηματίζουμε σήμερα μέτωπο αλληλεγγύης προς μία χώρα και ένα λαό που μας συνδέουν δεσμοί αδελφικοί. Ο λαός της Συρίας δοκιμάζεται σήμερα από ένα κοινό μέτωπο μισθοφόρων της Νέας Τάξης. Οι Σύριοι υπερασπίζονται την γη και την κυριαρχία τους ενάντια στην τρομοκρατία και την προπαγάνδα των Μέσων Ενημέρωσης της Δύσης. Ιδιαίτερα οι χριστιανικοί πληθυσμοί της χώρας βιώνουν μία άνευ προηγουμένου εθνοκάθαρση και είναι εγκαταλελειμμένοι στη μοίρα τους. Ο λαός της Συρίας αγωνίζεται ενάντια στην Νέα Τάξη και για όλους εμάς. Έχουμε χρέος να γίνουμε η φωνή τους στην Ευρώπη.
http://www.facebook.com/pages/Europe...80123615449307


Πηγή:antistasi.info
Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Οι κουρασμένοι κάνουν κοινωνίες εβραίικες...

"Οι κουρασμένοι κάνουν κοινωνίες εβραίικες με μόνο σκοπό τη γενική αλληλοβοήθεια, οι κουρασμένοι, που δεν έχουν πια ορμές, παρά μόνο γούστα, οι κουρασμένοι, που μόνο τη ζωούλα τους κοιτάζουν, που αλτρουίζουν μόνο για να υπηρετήσουν καλλίτερα το μικροσυμφέρο τους, οι κουρασμένοι, που βαστιούνται από τα χέρια σε μιαν αλληλεγγύη, γιατί φοβούνται να περπατήσουν μοναχοί τους, μην τύχη και κοπιάσουν πάρα πολύ, οι κουρασμένοι, που το στρατιωτικό γι’ αυτούς είναι βάσανο, γιατί δεν υπηρετεί τη ζωούλα τους, οι κουρασμένοι, που εχθρούς δεν έχουν.

 Του Αλέξη η ψυχή, συναρπασμένη από σιχαμάρα για το μικράνθρωπο, φώναζε ολημερίς: -Κάτω οι μασόνοι, οι Εβραίοι, οι σοσιαλιστές!"
 
Ίων Δραγούμης - 'Οσοι ζωντανοί
Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Homo graecus politicus

Οι ανθρωπολόγοι θα πρέπει να μελετήσουν με ιδιαίτερη προσοχή τον ελλαδικό χώρο. Κάπου στην αλυσίδα της εξέλιξης του ανθρώπου, για άγνωστη αιτία, παρουσιάζεται στην πατρίδα μας ένα είδος ανθρώπου που έχει μοναδικά χαρακτηριστικά, αρκετά ώστε να μπορεί να αποτελεί ένα ξεχωριστό κλάδο του ανθρώπινου είδους από μόνο του. Θα πρέπει οι επιστήμονες να μελετήσουν αυτή την διαφοροποίηση που προέκυψε τον τελευταίο αιώνα και αρχίζει να γίνεται εντονότερη τις τελευταίες δεκαετίες. Η αιτία αυτής της μετάλλαξης δεν ξέρουμε αν έγινε από φυσική επιλογή ή από εξωγενή παράγοντα.

Το διαφοροποιημένο ανθρώπινο είδος που απαντάται στην Ελλάδα έχει τα παρακάτω ξεχωριστά χαρακτηριστικά:

    • Η σπονδυλική του στήλη έχει τέτοια κατασκευή που επιτρέπει στο είδος αυτό να κάνει μεγάλες επικύψεις.
    • Η γλώσσα του είναι ιδιαιτέρως μεγάλη και οι σιελογόνοι αδένες του παράγουν μεγάλες ποσότητες σάλιου.
    • Το δέρμα του του προσφέρει ισχυρή προστασία.
    • Ζει παρασιτικά εις βάρος των υπόλοιπων μελών της κοινωνίας και κατά παράδοξο τρόπο δεν είναι στο περιθώριο.
    • Έχει σε υψηλή αξιακή θέση την οικογένεια και φροντίζει για το μέλλον των μελών της.
    • Αναδύεται από αυτό μια παράξενη οσμή που δεν είναι εύκολα αντιληπτή από την όσφρηση των υπόλοιπων ανθρώπων.
    • Παρατηρείται υψηλή πληθυσμιακή συγκέντρωση αυτού του είδους 200 μέτρα πάνω από την πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα.
 

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Επίσκεψη στην έκθεση "Θεοί και ήρωες"

Το προηγούμενο Σάββατο μέλη της Μ.Φ επισκέφτηκαμε την έκθεση "Θεοί και ήρωες" που φιλοξενείται στον πολυχώρο του Μύλου. Μέσα σε μία εποχή εθνομηδενισμού, όπου πολιστικές προσπάθειες  τόνωσης της εθνικής-ιστορικής μνήμης και συνείδησης είναι ελάχιστες, η έκθεση αυτή αποτελεί μια  ξεχωριστή ευχάριστη έκπληξη.












Στους χώρους της υπάρχουν εκθέματα-αντιγράφα πολεμικών όπλων της αρχαιότητας, μηχανισμοί και εφευρέσεις της εποχής και είδη καθημερινής χρήσης. Ιδιαίτερη εντύπωση αφήνουν οι επιβλητικοί πίνακες του ζωγράφου Γιάννη Νίκου .

Επίσης σε άλλο τμήμα της έκθεσης υπάρχουν ομοιώματα των αρχαίων θεών συνοδευόμενα με πληροφορίες και τέλος μια έκθεση μικροναυπηγικής με πλοία από την αρχαιότητα ως και τον 19ο αιώνα.


Η έκθεση θα διαρκέσει ως τις 13 Φεβρουαρίου και σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να την επισκεφτείτε!



Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Ο «αντι-ρατσιστής» είναι μια κωδική λέξη για τον αντι-Λευκό

Το βίντεο που ακολουθεί δείχνει νεαρές λευκές γυναίκες που βασιζόμενες στην αμερικάνικη εμπειρία, μιλούν για το εν εξελίξει πρόγραμμα δημογραφικής αντικατάστασης, που ορίζεται από το διεθνές δίκαιο ως γενοκτονία (βλ. άρθρο ΙΙ της Διεθνούς Σύμβασης για τη Γενοκτονία του 1948), η οποία διεξάγεται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, τις κυβερνήσεις των «σύγχρονων» ευρωπαϊκών κρατών, καθώς και όλων των δυτικών κρατών.


   

Το ξενόγλωσσο βίντεο το είδαμε στον ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ από όπου πήραμε και το κείμενο της μετάφρασης που υπήρχε για να το ενσωματώσουμε στο παραπάνω βίντεο.
Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Πολιτικοί και χρήμα

«Η αργία εγέννησε την πενίαν.
  Η πενία έτεκεν την πείναν.
  Η πείνα παρήγαγε την όρεξιν.
  Η όρεξις εγέννησε την αυθαιρεσίαν.
  Η αυθαιρεσία εγέννησε την ληστείαν.
  Η ληστεία εγέννησε την πολιτικήν.
  Ιδού η αυθεντική καταγωγή του τέρατος τούτου»



Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης, «Εμποροι των Εθνών»
Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Ευχές για το 2013



Υγεία, δύναμη και τύχη μόνο σε όσους νοιάζονται και αγωνίζονται με ειλικρίνεια, ανιδιοτέλεια και συντροφικότητα για την πατρίδα μας. 


Είμαστε κι εδώ

facebook You Tube Google Plus


Powered By Blogger
Η φωτογραφία μου
Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί το μέσο προβολής και επικοινωνίας της συσπείρωσης εθνικιστών Θεσσαλονίκης "Μακεδονική Φάλαγγα"

Αναγνώστες

Αναζήτηση στο ιστολόγιο