Από το Blogger.

Θέλουμε Ευρώπη των εθνών

Αλληλεγγύη στην Συρία και τον πρόεδρο Άσαντ

Μπες στον Κύκλο!

ΚΑΤΩ Η ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑ
Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Καλό ταξίδι στρατηγέ Νικόλαε Ντερτιλή


         Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013, ο στρατηγός Νικόλαος Ντερτιλής περνά στην αθανασία. Οι ήρωες του γένους μας δεν πεθαίνουν, απλά αλλάζουν την διάσταση που δίνουν την μάχη, είναι πλάι μας, είναι μέσα μας και μας συντροφεύουν στους αγώνες που δίνουν οι εν ζωή αγωνιστές για τα ιδεώδη της φυλής μας. Για αυτό οι Έλληνες, αν και πάντα ολιγάριθμοι σε αναλογία με τις δυνάμεις του εχθρού είτε εξωτερικού είτε εσωτερικού, καταφέρνουν να έχουν νικηφόρα έκβαση οι μάχες που δίνουν, διότι τους συντροφεύουν οι αθάνατοι μαχητές της φυλής μας, γιατί κάποια πράγματα δεν ερμηνεύονται ορθολογικά όπως κάνει ο σύγχρονος άνθρωπος της εποχής μας.


            Ένας από αυτούς τους ήρωες ήταν-είναι ο στρατηγός Νικόλαος Ντερτιλής. Τα ανδραγαθήματα και οι μάχες που έδωσε πολλές. Μάχες όπως στην αιματοβαμμένη μεγαλόνησο την Κύπρο μας που με μια δράκα στρατιωτών κατατρόπωσε πολλαπλάσιες τουρκικές δυνάμεις αλλά και μάχες σε ιδεολογικό επίπεδο, όπως με την στάση του μέσα στις φυλακές που δεν υπόγραψε “ποτέ” δήλωση μετανοίας στο πολιτικό κατεστημένο της μεταπολίτευσης που ήθελε να αποκηρύξει την επταετία της στρατιωτικής διακυβέρνησης της χώρας.
            Δεν υπόγραψε διότι θα πρόδιδε  τα πιστεύω του, δεν υπέγραψε διότι οι πραγματικοί στρατιώτες “πέφτουν” δεν παραδίδονται, δεν υπέγραψε διότι η μεταπολίτευση των δημοκρατών ήθελε να διασύρει και να ξεφτιλίσει κάθε ηρωϊκή μορφή ανδρός, ώστε ο λαός και οι νέες γενιές να μην έχουν ηρωϊκά πρότυπα Για αυτούς και για άλλους πολλούς λόγους δεν τους έκανε την χάρη τους πολιτικάντηδες του κοινοβουλίου να υπογράψει.
            Αυτά ήταν μία μικρή αναφορά για το ποιος ήταν ο στρατιώτης του έθνους Νικόλαος Ντερτιλής. Έφυγε υπερήφανος, σε βαθύ γήρας, έγκλειστος στις φυλακές, πιστός στις ιδέες του. Έφυγε χωρίς να σκύψει το κεφάλι. Καλό ταξίδι Στρατηγέ.

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΠΟΤΕ


Είμαστε κι εδώ

facebook You Tube Google Plus


Powered By Blogger
Η φωτογραφία μου
Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί το μέσο προβολής και επικοινωνίας της συσπείρωσης εθνικιστών Θεσσαλονίκης "Μακεδονική Φάλαγγα"

Αναγνώστες

Αναζήτηση στο ιστολόγιο