Από το Blogger.

Θέλουμε Ευρώπη των εθνών

Αλληλεγγύη στην Συρία και τον πρόεδρο Άσαντ

Μπες στον Κύκλο!

ΚΑΤΩ Η ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑ
Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Δράση στη Χαλκιδική για τη Μακεδονία


Η καλοκαιρινή περίοδος έχει ξεκινήσει και ήδη οι πρώτοι τουρίστες έχουν καταφθάσει ώστε να απολαύσουν τις διακοπές τους στις παραλίες της Χαλκιδικής. Ανάμεσα τους όμως βρίσκονται και πολλές "μαϊμούδες Μακεδόνες" από το κρατικό έκτρωμα των Σκοπίων που προκλητικά εισέρχονται στην ελληνική επικράτεια έχοντας στο αυτοκίνητο τους κολλημένο το αυτοκόλλητο "ΜΚ". Φυσικά το ξενόδουλο "ελληνικό" κράτος διατηρώντας όπως οι φωστήρες πολιτικοί ηγέτες του διατυμπανίζουν πάντοτε την ψυχραιμία και την νηφαλιότητα, αρκείται το πολύ στο να κάνει κάποιες συστάσεις στους Σκοπιανούς καπηλευτές της ιστορίας μας και αν βρεθεί κάποιος υπάλληλος με λίγο φιλότιμο στο συνοριακό σταθμό, να τους κολλήσει ένα αυτοκόλλητο που αναγράφει ότι το ελληνικό κράτος δεν αναγνωρίζει το "ΜΚ".


Κανονικά δεν θα έπρεπε να επιτρέπεται η είσοδος σε όλους αυτούς. Κανονικά θα έπρεπε όσοι εισέρχονται από τα Σκόπια στην Ελλάδα να υπογράφουν χαρτί που να αναγνωρίζουν την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Κανονικά... αλλά όχι στο Γραικυλιστάν. Και φυσικά βρίσκονται πολλοί νεοραγιάδες "συμπατριώτες" μας, χωρίς κανένα ίχνος εθνικής αξιοπρέπειας, που πρόθυμα προσφέρουν προς ενοικίαση τα καταλύματα τους σε αυτούς τους προβοκάτορες "τουρίστες". Η προσβολή της ιστορίας μας ξεχνιέται με λίγα ευρώ που θα αφήσουν αυτοί οι επισκέπτες.

Απέναντι σε αυτή την ατιμωτική κατάσταση για την ιερή γη της Μακεδονίας, συναγωνιστές μας προέβησαν σε μία συμβολική ενέργεια αναρτώντας, στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής, πλήθος σημαιών με το αστέρι της Βεργίνας σε κολώνες, στάσεις λεωφορείων και αυτοκινήτων, παραλίες και όπου αλλού μπορούσε να τοποθετηθεί σημαία. Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η ενέργεια εκτός από τον εκνευρισμό που προκάλεσε στους Σκοπιανούς, σίγουρα στενοχώρησε και όλους αυτούς που στο βωμό του κέρδους δέχονται την παραχάραξη της ιστορίας μας.






Είμαστε κι εδώ

facebook You Tube Google Plus


Powered By Blogger
Η φωτογραφία μου
Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί το μέσο προβολής και επικοινωνίας της συσπείρωσης εθνικιστών Θεσσαλονίκης "Μακεδονική Φάλαγγα"

Αναγνώστες

Αναζήτηση στο ιστολόγιο