Από το Blogger.

Θέλουμε Ευρώπη των εθνών

Αλληλεγγύη στην Συρία και τον πρόεδρο Άσαντ

Μπες στον Κύκλο!

ΚΑΤΩ Η ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑ
Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2013

Αυτό το παλικάρι θα το υποδεχθεί ο πρωθυπουργός;

Αν είχε μαύρο χρώμα, δεν μιλούσε καλά ελληνικά και το όνομα του ήταν πραγματικός γλωσσοδέτης μπορεί... Αλλά έχει την ατυχία να είναι Έλληνας, με το όνομα Σταύρος Ευθυμίου, από την Ρόδο και κατάφερε να βγεί τρίτος στην παγκόσμια μαθητική ολυμπιάδα Φυσικής. Όμως στον αξιακό κόσμο των πολιτικών που μας κυβερνούν  έχει μεγαλύτερη σημασία να βγαίνεις νούμερο 13 στα ντραφτ του αμερικάνικου πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης και αν είσαι και "λίγο σκουρόχρωμος" τότε σε περιμένουν μεγάλες τιμές από τον πολιτικό κόσμο.

Ακολουθεί η είδηση:

Ο Σταύρος Ευθυμίου βραβεύτηκε με χάλκινο μετάλλιο, συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων ετών να βραβεύονται συμμετέχοντες στις Διεθνείς Ολυμπιάδες Φυσικής Έλληνες μαθητές με μετάλλια, ενώ όλοι οι Έλληνες μαθητές επέτυχαν υψηλές επιδόσεις.
Οι Διεθνείς Ολυμπιάδες Φυσικής είναι ιδιαίτερα απαιτητικές τόσο στην ευρύτητα και δυσκολία των θεωρητικών θεμάτων, όσο και στην εκτέλεση πραγματικών πειραματικών ασκήσεων, αλλά και στον περιορισμένο αριθμό των βραβευομένων με μετάλλια σε ένα περιβάλλον πολύ μεγάλου ανταγωνισμού των καλύτερων μαθητών στη Φυσική από όλο τον κόσμο.
Οι συμμετοχές Ελλήνων μαθητών στις Διεθνείς Ολυμπιάδες Φυσικής, όπως και οι Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί Φυσικής, με τους οποίους επιλέγονται οι συμμετέχοντες Έλληνες μαθητές στις Ολυμπιάδες κάθε χρόνο, οργανώνονται από την Ένωση Ελλήνων Φυσικών με την επιστημονική/εκπαιδευτική ευθύνη του Εργαστηρίου Φυσικών Επιστημών ΠΤΔΕ/ΕΚΠΑ και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας. Εφέτος τα έξοδα συμμετοχής της ελληνικής ομάδας στην Ολυμπιάδα κάλυψε το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών.

(περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες / videos στον διαδικτυακό τόπο:
http://micro-kosmos.uoa.gr  οι Διαγωνισμοί και οι Ολυμπιάδες Φυσικής)Είμαστε κι εδώ

facebook You Tube Google Plus


Powered By Blogger
Η φωτογραφία μου
Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί το μέσο προβολής και επικοινωνίας της συσπείρωσης εθνικιστών Θεσσαλονίκης "Μακεδονική Φάλαγγα"

Αναγνώστες

Αναζήτηση στο ιστολόγιο