Από το Blogger.

Θέλουμε Ευρώπη των εθνών

Αλληλεγγύη στην Συρία και τον πρόεδρο Άσαντ

Μπες στον Κύκλο!

ΚΑΤΩ Η ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑ
Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Μεγάλες αλήθειες για τα παγκόσμια γεωστρατηγικά τεκταινόμενα

Paul Craig Roberts: "Ισχυρά κέντρα των ΗΠΑ πιέζουν για ταυτόχρονη επίθεση κατά της Ρωσίας και της Κίνας"

Σοκάρει τα όσα περιγράφει σε συνέντευξή του ο Paul Craig Roberts, ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών επί προεδρίας Ρ.Ρήγκαν, λέγοντας ότι υπάρχουν ισχυρά κέντρα στο αμερικανικό Πεντάγωνο και το υπουργείο Εξωτερικών που υποστηρίζουν ότι οι ΗΠΑ, οι σύμμαχοί τους στο ΝΑΤΟ, μαζί με την Αυστραλία, την Ιαπωνία, την Σιγκαπούρη, τη Νότιο Κορέα κλπ μπορούν να επικρατήσουν σε μία στρατιωτική σύγκρουση με την Ρωσία και της Κίνα!

Και κατ'αυτό το τρόπο προετοιμάζουν μία σύγκρουση η οποία από την στιγμή που θα είναι νικηφόρα "σβήνει" και το χρέος των ΗΠΑ προς την Κίνα και άλλες χώρες, όπως η Ρωσία κλπ, το οποίος πλησιάζει τα τρία τρισεκατομμύρια δολάρια σε ένα σύνολο 16 τρισ. χρέους!

Η συνέντευξη, που δόθηκε στη Φωνή της Ρωσίας, στην Εκατερίνα Κουντασκίνα (Ekaterina Kudashkina), μεταδόθηκε το βράδυ της Παρασκευής 27 Ιουνίου 2014. Το ηχητικό και μεταγραφή του υπάρχουν στην ιστοσελίδα http://voiceofrussia.com/radio_broadc... .

Πηγή κειμένου






Είμαστε κι εδώ

facebook You Tube Google Plus


Powered By Blogger
Η φωτογραφία μου
Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί το μέσο προβολής και επικοινωνίας της συσπείρωσης εθνικιστών Θεσσαλονίκης "Μακεδονική Φάλαγγα"

Αναγνώστες

Αναζήτηση στο ιστολόγιο