Από το Blogger.

Θέλουμε Ευρώπη των εθνών

Αλληλεγγύη στην Συρία και τον πρόεδρο Άσαντ

Μπες στον Κύκλο!

ΚΑΤΩ Η ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑ
Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Μνήμη, Τιμή, Αντίσταση

Την προηγούμενη Κυριακή έλαβε χώρα στην πόλη της Καβάλας για δεύτερη χρονιά, εκδήλωση με αφορμή την συμπλήρωση 16 ετών από τα γεγονότα των Ιμίων, από την ιδιαίτερα ενεργή Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας. Πατριώτες και εθνικιστές από τη βόρεια Ελλάδα έδωσαν εντυπωσιακό δυναμικό παρών για τα δεδομένα επαρχιακής πόλης τόσο με τη συγκέντρωση αλλά και την πορεία που ακολούθησε στους κεντρικούς δρόμους. Οι διοργανωτές είχαν προνοήσει για την άψογη πραγματοποίηση της εκδήλωσης με σοβαρότητα και πειθαρχία. Τους αξίζουν πράγματι συγχαρητήρια τη συνολική τους εικόνα, πράγμα που αποδεικνύεται και από την αποδοχή που έχουν από την τοπική κοινωνία. 

Η προδοσία των Ιμίων έχει σημαδέψει την ιστορία με ταπεινωτικό τρόπο και δυστυχώς οι τότε υπεύθυνοι συνεχίζουν ακόμη και σήμερα το "έργο" τους αυτή τη φορά όχι παραδίδοντας ενα  μικρό κομμάτι ελληνικής γης στον εχθρό αλλά υποθηκεύοντας το μέλλον ενός ολόκληρου λαού, παραδίδοντας την εθνική κυριαρχία σε ξένους και ξεπουλώντας όσο όσο τον πλούτο της πατρίδας μας.



Ακολουθεί ο χαιρετισμός του εκπροσώπου μας: 
...σήμερα είμαστε συγκεντρωμένοι στην πόλη της Καβάλας για να τιμήσουμε τους 3 αξιωματικούς του πολεμικού μας Ναυτικού, που σκοτώθηκαν από τους γείτονες και φίλους μας Τούρκους, όπως κάποιοι νοσηροί εγκέφαλοι και πλαστογράφοι της ιστορίας προσπαθούν μανιωδώς να μας πείσουν ότι είναι, σε μια μαύρη επέτειο, μία επέτειο ντροπής για την Ελλάδα. Σε μία ημέρα όπου πριν 16 χρόνια η ελληνική σημαία υποστάλθηκε  από ελληνικό έδαφος και δεν την πήρε ο αέρας όπως κάποιοι θα ήθελαν να φανεί, κάποιοι που και σήμερα ακόμη, μετά από αυτή την μεγάλη προδοσία βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας αυτού του ελεεινού κράτους.

Αυτό όμως που εξοργίζει περισσότερο είναι ότι στα Ίμια όπως έχει γραφτεί από πολλούς στρατιωτικούς αναλυτές δόθηκε η δυνατότητα στην Ελλάδα να καταφέρει ένα σοβαρό πλήγμα στην τουρκική στρατιωτική μηχανή. Ένα πλήγμα που θα το θυμόντουσαν για πολλά χρόνια. Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη. Και δεν έγινε γιατί οι στρατιωτικοί ταγοί υπάκουσαν στις εντολές της ξενόδουλης και ενδοτικής πολιτικής ηγεσίας. Βέβαια πως γίνεται στρατηγοί, ναύαρχοι και πτέραρχοι να δέχονται εντολές από αστράτευτους, από γιωτάδες πολιτικάντηδες και πολέμιους κάθε εθνικού ιδανικού, αυτό θα πρέπει να το ρωτήσετε στους ίδιους. Κατανοώ ότι ακρογωνιαίος λίθος της λειτουργίας του στρατεύματος είναι η πειθαρχία. Οι εντολές πρέπει να τηρούνται, η αποστολή να φέρεται εις πέρας αλλά αν υπάρχει αρνητική έκβαση τότε πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες.
Ποια ήταν η αντίδραση των ανωτάτων αξιωματικών, των διαφόρων επιτελών μετά τα γεγονότα των Ιμίων; Να αντιδράσουν, να αποδοκιμάσουν και να κλονίσουν με κάποιο τρόπο το σάπιο πολιτικό κατεστημένο. Να διαφυλάξουν την αξιοπρέπεια του στρατεύματος. Τίποτα δεν έγινε.  Για τις συντάξεις και τους μισθούς τους όμως, εισέβαλλαν μέσα στο ΓΕΕΘΑ. Για την τιμή της πατρίδας, τίποτα.  Ας μην έχουμε αυταπάτες. Για να ανέλθει κάποιος την στρατιωτική ιεραρχία πρέπει να ανήκει ή τουλάχιστον να είναι ευνοούμενος κάποιου κομματικού μαντριού.
Έτσι σήμερα έχουμε φτάσει στο σημείο χιλιάδες τριτοκοσμικοί αλλόφυλοι να εισβάλλουν στην πατρίδα μας με τις γνωστές συνέπειες της εγκληματικότητας στην κοινωνία επειδή ο στρατός μας δεν φυλάει αποτελεσματικά τα σύνορα αλλά τον στέλνουν σε διεθνείς αποστολές να μοιράζει φαγητό στους Αλβανούς του Κοσσόβου και να βοηθάει στην ανοικοδόμηση του Αφγανιστάν. Τα τουρκικά σκάφη και υποβρύχια κόβουν βόλτες στη Ραφήνα και τον Σαρωνικό ενώ την ίδια ώρα οι φρεγάτες μας προστατεύουν τα τάνκερ των πολυεθνικών από τους Σομαλούς πειρατές. Οι πιλότοι μας, οι άγρυπνοι φρουροί των αιθέρων μας, οι καλύτεροι ίσως στον κόσμο, δεν έχουν εντολές να καταρρίψουν τα τουρκικά μαχητικά που καθημερινά παραβιάζουν την κυριαρχία μας στο Αιγαίο αλλά η πολεμική μας αεροπορία δίνει τα αεροδρόμια της για να έρθει η «άνοιξη» και η «δημοκρατία» στις αραβικές χώρες. Σύντομα θα νιώσουμε στο πετσί μας αυτή την «άνοιξη». Αντί ο στρατός μας να είναι προστάτης των εθνικών δικαίων, έχει γίνει μισθοφόρος του ΝΑΤΟ, στρατός της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Και για αυτή την κατάντια δεν ευθύνεται μόνο η πολιτική ηγεσία αλλά και η στρατιωτική.
Ενώ ο στρατός μας έχει τα μέσα και τις ικανότητες για να υπερασπιστεί και να φυλάξει αποτελεσματικά την πατρίδα μας, αυτό δεν γίνεται. Είναι αυτό που είχε πριν δεκαετίες ένας ξένος πολιτικός άνδρας: «Δεν αρκεί ένας λαός να έχει τα όπλα, πρέπει να έχει και τη θέληση να τα χρησιμοποιήσει». Και αυτή η θέληση απουσιάζει σήμερα από την Ελλάδα, όχι μόνο από τον συρφετό των πολιτικών αλλά και από μεγάλο τμήμα του λαού. Έχει επικρατήσει μια αρρωστημένη νοοτροπία ηττοπάθειας, «ψυχραιμίας».  Έχει επικρατήσει η λογική του να σώσουμε το τομάρι μας, αδιαφορώντας για όλους τους άλλους, αδιαφορώντας για την καταστροφή που συντελείται στην πατρίδα μας σε εθνικό αλλά και κοινωνικό επίπεδο που βιώνουμε πλέον καθημερινά. Το καθήκον όμως δεν είναι μία έννοια που αφορά μόνο τους ένστολους. Αφορά όλους μας. Είναι το χρέος όπως έχει γράψει ο ποιητής μας προς τους προγόνους μας και προς τις επόμενες γενιές.
Σήμερα βρισκόμαστε εδώ ακριβώς για αυτόν τον λόγο. Για να τιμήσουμε τον αντιπλοίαρχο Καραθανάση, τον Αντιπλοίαρχο Βλαχάκο, τον Σημαιοφόρο Γιαλοψό που έπραξαν το καθήκον τους προς την πατρίδα  με κόστος την ίδια τους την ζωή.
Βρισκόμαστε εδώ για να δείξουμε στους προδότες πως τους θυμόμαστε.
Βρισκόμαστε εδώ για να αφυπνίσουμε τις συνειδήσεις των συμπατριωτών μας. Να καταλάβουν πόσο εύκολα από το ψέμα της ελληνοτουρκικής φιλίας, φτάσαμε στις γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο, στην αμφισβήτηση της κυριαρχίας μας και την προσβολή της εθνικής μας τιμής. Πόσο εύκολα με ανάλογο τρόπο φτάσαμε από την δήθεν ισχυρή Ελλάδα του ευρώ, στην γκρίζα ζωή του Δ.Ν.Τ της ανέχειας, της απόγνωσης όπου προσβάλλεται η ανθρώπινη μας αξιοπρέπεια και αμφισβητούνται τα δικαιώματα μας και κυρίως τα εργασιακά μας δικαιώματα όπου πάνε να μας μετατρέψουν στους σκλάβους της Ευρώπης, να δουλεύουμε 12 ώρες για ένα ξεροκόμματο και να λέμε και ευχαριστώ. Ο ελληνικός λαός με τις επιλογές του συντήρησε τους ενόχους αυτών των καταστάσεων, ενόχους τους οποίους γνωρίζουμε.
Σήμερα αντιστεκόμαστε σε αυτούς. Στους ξένους και στις ντόπιες μαριονέτες τους. Αντιστεκόμαστε σε αυτά που πρεσβεύουν. Την υποταγή, το ραγιαδισμό, τον ανθελληνισμό. Πρέπει να ελευθερώσουμε την χώρα μας από τα δεσμά που της έχουν επιβάλλει οι παγκόσμιοι εξουσιαστές. Πρέπει να γκρεμιστεί το διεφθαρμένο και προδοτικό σύστημα που με το δηλητήριο του μολύνει και καταστρέφει την πατρίδα μας. Και αυτό το σύστημα δεν γκρεμίζεται από κοπάδια αγανακτισμένων προβάτων, αλλά από αγέλες οργισμένων λύκων. Μόνο τότε δε θα έχουμε νέα Ίμια, μόνο τότε δε θα έχουμε νέες εθνικές ταπεινώσεις. Μόνο τότε δε θα κινδυνεύει η Μακεδονία, η Θράκη ή κάποιο νησί μας. Μόνο τότε θα μπορέσουμε εμείς και τα παιδιά μας να ζήσουμε με ασφάλεια, αξιοπρέπεια και περήφανοι ως Έλληνες και Ελληνίδες.

 
 


Είμαστε κι εδώ

facebook You Tube Google Plus


Powered By Blogger
Η φωτογραφία μου
Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί το μέσο προβολής και επικοινωνίας της συσπείρωσης εθνικιστών Θεσσαλονίκης "Μακεδονική Φάλαγγα"

Archives


Αναγνώστες

Αναζήτηση στο ιστολόγιο