Από το Blogger.

Θέλουμε Ευρώπη των εθνών

Αλληλεγγύη στην Συρία και τον πρόεδρο Άσαντ

Μπες στον Κύκλο!

ΚΑΤΩ Η ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑ
Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Ενημερωτική δράση στη Νεάπολη Κοζάνης

Την Κυριακή 1 Απριλίου, κλιμάκιο συναγωνιστών πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στη Νεάπολη, σχετικά με τη δημιουργία κέντρου φύλαξης λαθρομεταναστών. Η ανταπόκριση του προβληματισμένου και αγανακτισμένου κόσμου ήταν θερμή. Η τοπική κοινωνία έχει στείλει το μήνυμά της, εδώ και δύο εβδομάδες, στο μπλόκο του στρατοπέδου: Κέντρο φύλαξης λαθρομεταναστών; ΟΧΙ!

Ευχαριστούμε τους συναγωνιστές της Μακεδονικής Φάλαγγας για την έμπρακτη υποστήριξη.


Σχόλιο Μακεδονικής Φάλαγγας:

Στην αποικία που λέγεται Ελλάδα, οι λέξεις έχουν απωλέσει παντελώς, εδώ και πολύ καιρό, τη σημασία τους. Έτσι φτάνουμε στο σημείο ο  νυν υπουργός  Προστασίας Πολίτη (Έλληνα ή αλλοδαπού αυτό παίζεται) κ. Χρυσοχοίδης, που μάλιστα πριν ήταν στο υπουργείο Ανάπτυξης, να θεωρεί ως ανάπτυξη για την περιφέρεια την κατασκευή κέντρων κράτησης λαθρομεταναστών. 
Ανάπτυξη δεν είναι να χτίζονται φυλακές για λαθρομετανάστες αλλά σχολεία για τα ελληνόπουλα. Ποια ελληνόπουλα όμως; Αυτά που δεν γεννιούνται γιατί εσείς και η πολιτική σας κ. υπουργέ έχουν καταστρέψει τον αξιακό κόσμο και τα όνειρα των νέων ανθρώπων;
Ανάπτυξη δεν είναι να κάνεις τον σεκιουριτά σε φυλακές για λαθρομεταναστές στα χώματα της πατρίδας σου που ελευθερώθηκαν με αιματηρούς αγώνες, αλλά να οργώνεις, να σπέρνεις και να παραγείς από αυτά τα χώματα.
Αφού πρώτα κατέστρεψαν την ελληνική οικονομία, κατόπιν υποθήκευσαν με τα μνημόνια το μέλλον της χώρας, οδηγούν τώρα σε εργασιακό μεσαίωνα τους Έλληνες με μισθούς πείνας και καταπατημένα τα εργασιακά δικαιώματα προς χάριν της ανταγωνιστικότητας όπως ευαγγελίζονται. Ο σάπιος πολιτικός κόσμος εκμεταλλευόμενος αυτές τις συνθήκες, παρουσιάζεται τώρα ως σωτήρας και έχοντας λύση στο πρόβλημα της ανεργίας και της ανάπτυξης. Ενδεικτικά μπορείτε να διαβάσετε εδώ την απόφαση την απόφαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας όπου αποφαίνονται θετικά στην κατασκευή των κέντρων κράτησης ώστε να ενισχυθεί η τοπική επιχειρηματικότητα και αγορά. Τάζουν θέσεις εργασίας και δουλειές προσπαθώντας να εξαγοράσουν τις συνειδήσεις του απλού κόσμου που ενστικτωδώς αντιδρά στο άκουσμα της δημιουργίας κέντρων κράτησης λαθρομεταναστών απέναντι από το σπίτι του.
Η αντίσταση των τοπικών κοινωνιών στην υποβάθμιση της περιοχής τους, αποτελεί κομμάτι του αγώνα ενάντια στην φυλετική αλλοίωση του πληθυσμού της πατρίδας μας, πρέπει να είναι σθεναρή και να έχει την υποστήριξη και την αλληλεγγύη όλων μας.






Είμαστε κι εδώ

facebook You Tube Google Plus


Powered By Blogger
Η φωτογραφία μου
Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί το μέσο προβολής και επικοινωνίας της συσπείρωσης εθνικιστών Θεσσαλονίκης "Μακεδονική Φάλαγγα"

Αναγνώστες

Αναζήτηση στο ιστολόγιο