Από το Blogger.

Θέλουμε Ευρώπη των εθνών

Αλληλεγγύη στην Συρία και τον πρόεδρο Άσαντ

Μπες στον Κύκλο!

ΚΑΤΩ Η ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑ
Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Αλληλεγγύη στο σύντροφο Άκη

Στην Ελλάδα κυριαρχούν οι εξαιρέσεις. Και δυστυχώς οι αρνητικές εξαιρέσεις. Υπάρχει μία ρήση που λέει : "Μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για λίγο και λίγους για πολύ". Στην περίπτωση του "συντρόφου σοσιαλιστή" Άκη αυτό δεν ίσχυε. Πέτυχε να κοροϊδεύει σχεδόν έναν ολόκληρο λαό για δεκαετίες και να χτίσει μια τεράστια περιουσία από αυτή την "επαγγελματική" του δραστηριότητα. Στο πρόσωπο του καθρεπτίζεται ο πολιτικός κόσμος της Ελλάδας της μεταπολίτευσης. Ένας κόσμος γεμάτος τυχοδιώκτες, αγύρτες, μιζαδόρους, εκβιαστές, ανεπάγγελτους που κατάφεραν, μέσω των θέσεων εξουσίας που κατείχαν, να δημιουργήσουν μέσω της "συναλλαγής" τους με τα ΜΜΕ και τους χρηματανθρώπους αμύθητες περιουσίες, πάντοτε "νόμιμα".
Η σύλληψη του, την ημέρα προκήρυξης των εκλογών, σχεδόν σκηνοθετικά παρουσιαζόμενη, μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως "πρόωρο αναστάσιμο πυροτέχνημα". Όπως όλα τα πυροτεχνήματα τραβάει την προσοχή του κόσμου(αποπροσανατολίζει!), δημιουργεί συναισθήματα χαράς (η δικαιοσύνη λειτουργεί!) ΑΛΛΑ κρατάει ελάχιστα!


 





Είμαστε κι εδώ

facebook You Tube Google Plus


Powered By Blogger
Η φωτογραφία μου
Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί το μέσο προβολής και επικοινωνίας της συσπείρωσης εθνικιστών Θεσσαλονίκης "Μακεδονική Φάλαγγα"

Αναγνώστες

Αναζήτηση στο ιστολόγιο