Από το Blogger.

Θέλουμε Ευρώπη των εθνών

Αλληλεγγύη στην Συρία και τον πρόεδρο Άσαντ

Μπες στον Κύκλο!

ΚΑΤΩ Η ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑ
Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Η Ευρωπαϊκή Ένωση προπαγανδίζει τον πολυπολιτισμό και τον κιναιδισμό

Τις τελευταίες μέρες οι στάσεις των αστικών λεωφορείων της πόλης μας φιλοξενούν αφίσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίες εχουν ως θέμα την καταπολέμηση των διακρίσεων όσον αφορά την καταγωγή, την θρησκεία και τον σεξουαλικό προσανατολισμό(!). Οι αφίσες είναι οι παρακάτω:



Ουσιαστικά αυτές οι αφίσες είναι προώθηση του πολυπολιτισμού και του κιναιδισμού. Από τον εικονιζόμενο στην πρώτη αφίσα που τα χαρακτηριστικά του, χρώμα επιδερμίδας και σχήμα προσώπου, δεν έχουν καμία σχέση με πραγματικό Ευρωπαίο, εμφανίζεται το ερώτημα "Πρέπει να κρύβεις την εθνική σου καταγωγή στη δουλειά;" Ένα ερώτημα που απευθύνεται σε όλους αυτούς τους αλλόφυλους που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα και ολόκληρη την Ευρώπη, με την προτροπή από κάτω πως "Οι διακρίσεις είναι παράνομες. Καταπολέμησε τες." 

Παρόμοιο μοτίβο και στην δεύτερη αφίσα που υπάρχει μια γυναίκα πάλι με μη ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά και το ερώτημα να αφορά τη θρησκεία. Από την εικόνα της γυναίκας δημιουργείται η εντύπωση ότι πρόκειται μουσουλμάνα ή ινδουίστρια, θρησκείες ξένες προς την Γηραιά Ήπειρο.

Η Νέα Τάξη προσπαθεί να περάσει τα μηνύματα της. Πρώτα ότι ο πολυπολιτισμός είναι μια κατάσταση που πρέπει να παγιωθεί σε όλες τις κοινωνίες. Πρέπει αλλόφυλοι να γίνουν αποδεκτοί και πρέπει οι Ευρωπαίοι να συνηθίσουν την παρουσία τους και να μην διαμαρτύρονται. Για αυτό το λόγο καταβάλλεται η προσπάθεια να φορτωθούν οι Ευρωπαίοι με αισθήματα ενοχής για τις διακρίσεις εις βάρος των αλλόφυλων. Οι πραγματικός "ρατσισμός" όμως είναι εναντίον των Ευρωπαϊκών εθνών που γενοκτονούνται δημογραφικά, που οι παραδόσεις τους, τα ήθη και έθιμα τους τους θάβονται και διασύρονται ενώ παράλληλα αναδεικνύονται και προωθούνται ξένα πρότυπα και τρόποι ζωής.

Όσον αφορά την τρίτη αφίσα, εκεί υπάρχει η προσπάθεια προώθησης της ομοφυλοφιλίας ως κάτι το φυσιολογικό, ως μία επιλογή της ανθρώπινης φύσης και όχι ως κάτι το οποίο αποτελεί παρεκτροπή που οφείλεται σε ψυχοσωματικά αίτια. Πρέπει ο κόσμος αυτή την ανωμαλία, να την δεχτεί ως κάτι το οποίο είναι προσωπική επιλογή του καθενός. Μια "επιλογή" που αποτελεί βόμβα στο θεσμό της οικογένειας και προσβάλλει την παραδοσιακή ηθική των ευρωπαϊκών κοινωνιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτές οι αφίσες αυτές αναρτήθηκαν και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας καθώς και σε πολλές χώρες στην Ευρώπη πράγμα που αποδεικνύει την εμβέλεια και την σπουδαιότητα που έδωσε σε αυτή την καμπάνια η Ευρωπαϊκή Ένωση.

 


Είμαστε κι εδώ

facebook You Tube Google Plus


Powered By Blogger
Η φωτογραφία μου
Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί το μέσο προβολής και επικοινωνίας της συσπείρωσης εθνικιστών Θεσσαλονίκης "Μακεδονική Φάλαγγα"

Αναγνώστες

Αναζήτηση στο ιστολόγιο