Από το Blogger.

Θέλουμε Ευρώπη των εθνών

Αλληλεγγύη στην Συρία και τον πρόεδρο Άσαντ

Μπες στον Κύκλο!

ΚΑΤΩ Η ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑ
Τετάρτη, 23 Μαΐου 2012

Επιχείρηση ανακατάληψης της Πάτρας – Οι πολίτες παίρνουν το νόμο στα χέρια τους.

Επιχείρηση αυτοάμυνας των κατοίκων της περιοχής Ιτεών της Πάτρας βρίσκεται σε εξέλιξη στην Πάτρα μετά την εν ψυχρώ δολοφονία από 3 Αφγανούς του 30χρονου Αθανάσιου Λαζανά.
Σήμερα (22-05-2012) μετά την κηδεία του άτυχου Έλληνα πολίτη ομάδα αγανακτισμένων κατοίκων της περιοχής κινήθηκε απειλητικά προς το κτίριο της Πειραϊκής Πατραϊκής που χρησιμοποιείται ως κατάλυμα από τους μετανάστες και προειδοποιούν τις αρχές ότι αν δεν εκκενώσουν αμέσως το χώρο θα αναλάβουν να τους διώξουν οι ίδιοι οι πολίτες.
Στην Πάτρα αυτή την στιγμή βρίσκονται περισσότεροι από 5.000 λαθρομετανάστες που στοιβάζονται σε διάφορα καταλύματα, κυρίως στο παλιό εργοστάσιο της Πειραϊκής-Πατραϊκής. Κυρίως Κούρδοι και Αφγανοί, έχουν δημιουργήσει μια αποπνικτική ατμόσφαιρα εγκληματικότητας και υγειονομικής βόμβας.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε προέκυψε ότι τα ξημερώματα του Σαββάτου, οι τρεις λαθρομετανάστες διαπληκτίστηκαν φραστικά με το θύμα, έξω από το σπίτι του.
Στη συνέχεια, σε μικρή απόσταση από το σημείο του διαπληκτισμού και ενώ ο 30χρονος ακολουθούσε
τους τρεις δράστες, διαπληκτίστηκαν ξανά και οι τρεις κατηγορούμενοι, ενεργώντας από κοινού, κατάφεραν έξι τουλάχιστον χτυπήματα με μαχαίρι στον 30χρονο και τράπηκαν σε φυγή.
Οι εξοργισμένοι κάτοικοι έχουν ήδη κλείσει την Ακτή Δυμαίων στη διασταύρωση με τον Γλαύκο. Η παρουσία της Αστυνομίας είναι διακριτική ενώ υπάρχουν και κάτοικοι της περιοχής που εισηγούνται τον αποκλεισμό της Αστυνομικής Διεύθυνσης. Σημειώνεται ότι στην Πάτρα έχουν συγεκντρωθεί χιλιάδες λαθρομετανάστες οι οποίοι καθημερινά προβαίνουν σε ληστείες επιθέσεις, κλοπές και άλλου είδους εγκληματικές πράξεις.

Πηγή: defencenet.gr

Σχόλιο ιστολογίου: Δυστυχώς ο Έλληνας αντιδράει πάντα με καθυστέρηση και αφού  πρώτα δυστυχώς υποφέρει ένα οδυνηρό πάθημα. Έπρεπε να πεθάνει ένας ακόμα συμπατριώτης μας για να αντιληφθούμε την ωρολογιακή βόμβα της λαθρομετανάστευσης που βρίσκεται στην ελληνική κοινωνία και που όσο δεν αντιμετωπίζεται απο το κράτος, ενισχύεται σε απειλητικό βαθμό  κατά της υπάρξης της ίδιας πλεον της φυλετικής μας υποστάσης.
Οι κάτοικοι της Πάτρας πήραν και καλώς έκαναν, το νόμο στα χέρια τους, για να προστατεύσουν τους εαυτούς τους, τις οικογένειες τους και τις περιουσίες τους. Κάτι που θα έπρεπε να κάνει το κράτος. Όμως το ανθελληνικό κράτος και οι υπάλληλοι του, έχουν επιλέξει εδώ και καιρό έναν ρόλο, ενάντια στους Έλληνες. Έτσι λειτουργώντας ως προστάτες των λαθρομεταναστών, έριξαν δακρυγόνα και χτύπησαν τους Έλληνες πολίτες. 

 
 
Είμαστε κι εδώ

facebook You Tube Google Plus


Powered By Blogger
Η φωτογραφία μου
Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί το μέσο προβολής και επικοινωνίας της συσπείρωσης εθνικιστών Θεσσαλονίκης "Μακεδονική Φάλαγγα"

Αναγνώστες

Αναζήτηση στο ιστολόγιο