Από το Blogger.

Θέλουμε Ευρώπη των εθνών

Αλληλεγγύη στην Συρία και τον πρόεδρο Άσαντ

Μπες στον Κύκλο!

ΚΑΤΩ Η ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑ
Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Αλέξανδρος ο Μέγας (21 Ιουλίου 356 π.Χ - 10 Ιουνίου 323 π.Χ)

Στη μνήμη του Μεγίστου των Ελλήνων ένα κείμενο που "αλιεύσαμε" στο διαδικτύο και δείχνει την διαφορά του ηγέτη από όλα αυτά τα ανθρωπάκια που είχαν τόσα χρόνια στα χέρια τους τις τύχες του ελληνικού έθνους.

Γράφει : ο Θεόφιλος Αιγινήτης

Όταν ο βασιλιάς της Μακεδονίας Μέγας Αλέξανδρος περνούσε με το ταλαιπωρημένο στράτευμά του από την έρημο του Αφγανιστάν και το νερό είχε τελειώσει, ένας αξιωματικός του, τον πλησίασε και του προσέφερε το παγούρι του με τις λίγες γουλιές νερού που είχαν απομείνει σ’ αυτό.
Ο στρατός μαζεμένος γύρω του τον κοίταζε αμίλητος, με μάτια γουρλωμένα και με ζήλεια που θα έπινε το πολύτιμο υγρό.
Ο Αλέξανδρος καβάλα πάνω στο Βουκεφάλα πήρε το παγούρι και περιέφερε το βλέμμα του στα λιοκαμένα πρόσωπα των στρατιωτών του και με τελετουργικό τρόπο άδειασε το περιεχόμενό του στην καυτή άμμο της ερήμου, μη δεχόμενος να πιεί και να ξεδιψάσει αυτός ενώ το στράτευμά του διψούσε. Το στράτευμα ξέσπασε σε ζητωκραυγές για την χειρονομία του να μοιραστεί μαζί τους το μαρτύριο της δίψας που τους βασάνιζε.
Αυτοί είναι οι ηγέτες που δίνουνε το παράδειγμα και το όραμα στο λαό τους και όχι αυτά τα ανίκανα αχόρταγα υποκείμενα που θέλουν να λέγονται ηγέτες αυτού του λαού, που τον έχουν ξεγελάσει με ψεύτικα λόγια,  που το ενδιαφέρον τους αντί να είναι στραμμένο στην ανάπτυξη της πατρίδας , είναι στραμμένο στο πώς θα αναπτύξουν όσο μπορούν περισσότερο τους λογαριασμούς καταθέσεών τους στο εξωτερικό.
Με τη συμπεριφορά τους και την ανοχή τους έχουν  διαφθείρει τους πάντες και τα πάντα και μας έχουνε φέρει στο σημείο της ανέχειας και της ξευτίλας.
Με τις επιδοτήσεις κάνανε τον προκομμένο Ελληνικό λαό, απόδειξη πως είναι προκομμένοι οι Έλληνες είναι πως διαπρέπουν στο εξωτερικό σε όλα τα μήκη τα πλάτη του πλανήτη, ενώ εδώ μας καταντήσανε μια χώρα κατά πλειοψηφία τεμπέληδων και γερόντων. Τα παιδιά μας θέλουν να φύγουν και να πάνε όπου δει για μια καλλίτερη τύχη, γιατί εδώ σ’ αυτό τον τόπο που λέγεται Ελλάς έχει χαθεί η ελπίδα.
Οι πολιτικοί, μάς καταντήσανε σαν τις σαρδέλες που ξεβραστήκανε πριν από μερικές μέρες στην Καλιφόρνια που προαισθάνθηκαν τον επερχόμενο σεισμό και έσπευσαν  απελπισμένες να απομακρυνθούν  για να μη τις καταπιεί το τσουνάμι. (ΔΝΤ)
Αυτές τις μέρες ένας προκομμένος και αξιοθαύμαστος λαός οι Ιάπωνες, περνούν δραματικές ώρες στην πατρίδα τους μετά από τις γνωστές σε όλους μας καταστροφές που υπέστησαν.
Για να δείξουμε τον ανθρωπισμό μας που τελευταία πολλοί τον προβάλλουν με τους καημένους τους ανεπάγγελτους λαθρομετανάστες που ζουν εις βάρος μας, λέω να επιτραπεί η μετανάστευση των Ιαπώνων στη χώρα μας, μπας και ξαναμάθουμε να δουλεύουμε και να σεβόμαστε τους νόμους και να διδάξουν στους πολιτικούς  μας, πως οι ανίκανοι και αποτυχημένοι ηγέτες που έχουνε φιλότιμο, κάνουνε χαρακίρι στη χώρα τους.  Αναρωτιέμαι όμως αν αυτοί καταφέρουν να φτιάξουν εμάς, ή εμείς θα τους χαλάσουμε κι’ αυτούς; Μένω με την πρόταση και την απορία.



Είμαστε κι εδώ

facebook You Tube Google Plus


Powered By Blogger
Η φωτογραφία μου
Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί το μέσο προβολής και επικοινωνίας της συσπείρωσης εθνικιστών Θεσσαλονίκης "Μακεδονική Φάλαγγα"

Archives


Αναγνώστες

Αναζήτηση στο ιστολόγιο