Από το Blogger.

Θέλουμε Ευρώπη των εθνών

Αλληλεγγύη στην Συρία και τον πρόεδρο Άσαντ

Μπες στον Κύκλο!

ΚΑΤΩ Η ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑ
Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Ποιοι είμαστε


Αποτελούμε μια συσπείρωση εθνικιστών από την πρωτεύουσα της Μακεδονίας, την πόλη της Θεσσαλονίκης. Στην κίνηση μας υπάρχουν κυρίως νέοι άνθρωποι. Εργαζόμενοι, φοιτητές, άνεργοι. Άτομα συνειδητοποιημένα που έχουμε ως βασικό άξονα της ιδεολογίας μας την πίστη στο Έθνος ως υπέρτατη αξία.

Θεωρούμε ότι σήμερα η πατρίδα μας βρίσκεται υπό κατοχή, ωστόσο νιώθουμε ελεύθεροι γιατί όταν ο δούλος αντιληφθεί τη σκλαβιά του, αυτοδικαίως χαρακτηρίζεται ελεύθερος. Είμαστε τυχεροί και περήφανοι που γεννηθήκαμε Έλληνες. Γνωρίζουμε, αν και το έθνος μας απειλήθηκε και κινδύνεψε πάμπολλες φορές στην ιστορία του, πως ο λαός μας αποτελεί βιολογική συνέχεια, είναι ψυχοπνευματικός κληρονόμος και συνεχιστής μιας μακραίωνης λαμπρής πνευματικής, πολιτιστικής και ηρωικής παραδόσεως. Ένα έθνος που εξανθρώπισε υπανθρώπους, εκπολίτισε λαούς, ανύψωσε τον άνθρωπο στην ολότητα του, διδάσκοντας γράμματα, τέχνες, επιστήμες, φιλοσοφία, αθλητισμό και πολλά άλλα. Ένα έθνος παιδευτής και εκπολιτιστής της οικουμένης. Θεωρούμε τους εαυτούς μας ζωντανό κρίκο αυτής της αλυσίδας παραδόσεως, χωρίς στείρα προγονολατρία αλλά επιδιώκοντας μία στάση ζωής που τιμά όλους τους ανθρώπους γνωστούς και αφανείς που δόξασαν αυτό τον τόπο. Αγωνιζόμαστε ώστε να υπάρξουν οι συνθήκες εκείνες που θα επιτρέψουν στο έθνος μας να αξιοποιήσει την κληρονομιά του προς όφελος δικό του αλλά και όλης της ανθρωπότητας.

Απέναντι μας το διεφθαρμένο σύστημα, η δικτατορία της φαυλοκρατίας και αναξιοκρατίας που πρεσβεύει και προωθεί κάθε είδους ηθικό, πνευματικό, σωματικό και κοινωνικό εκφυλισμό. Το σύστημα αυτό με όλες του τις παραφυάδες δίνοντας τόσα χρόνια ψεύτικες και πρόσκαιρες υποσχέσεις υπονομεύει το μέλλον του έθνους μας. Οι συμπατριώτες μας, συνένοχοι σε μεγάλο βαθμό της σημερινής κατάστασης, έχουν καταντήσει ακίνητοι θεατές του ίδιου του θανάτου τους. Άλλοι, μέχρι πριν λίγα χρόνια εντονότερα, χτυπώντας παλαμάκια στις πλατείες και τις πίστες, ζώντας τη δανεική ψευτοευμάρεια των  κουτοπόνηρων πρωταθλητών του λαϊκισμού και της «αλλαγής», άλλοι ακολουθώντας τις ψευδεπίγραφες «εθνικόφρονες» κραυγές ανίκανων και αμβλύνοων  ανθρώπων και άλλοι πιστεύοντας το «παραμύθι», τα έργα και ημέρες της ροζοκόκκινης νομεκλατούρας, που απενοχοποιήθηκε στα μάτια των «μεταλλαγμένων» συμπατριωτών μας, που εδραιώθηκε και «νομιμοποιήθηκε» ως εκφραστής  των  «προοδευτικών» αντιλήψεων σε όλες τις πτυχές και εκφάνσεις της κοινωνίας. Όλη αυτή η λαίλαπα της μεταπολίτευσης άλωσε την ελληνική ψυχή, το έθος και ήθος των Ελλήνων, αποπροσανατολίζοντας την κατεύθυνση του Έλληνα ανθρώπου του οποίου η πεμπτουσία είναι η βελτιοδοξία.

Σε αυτή την σχηματισμένη κατάσταση χρέος κάθε εναπομείναντα υγιώς σκεπτόμενου ανθρώπου, κάθε εθνικιστή, είναι η αφύπνιση των συμπατριωτών μας, η υπεράσπιση και η διάδοση των ιδεών μας. Ποιες ιδέες όμως;  Ιδέες ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ! Ιδέες που εκφράζουν την ταυτότητα του ελληνικού εθνικισμού. Χωρίς την στείρα αντιγραφή και υιοθέτηση συμβόλων, προσώπων και ιδεών από ξένα κινήματα του παρελθόντος, που σίγουρα πέτυχαν πολλά, αλλά σε μία άλλη εποχή, υπό άλλες συνθήκες και απευθυνόμενα σε άλλους λαούς. Το δύσκολο είναι η δημιουργία, το εύκολο η αντιγραφή. Πάντοτε με διάκριση μπορούν να αντληθούν ωφέλιμα στοιχεία από άλλους αγωνιστές της Ιδέας, προσαρμοσμένα όμως στην ψυχοσύνθεση του Έλληνα και όχι προσαρμόζοντας τον Έλληνα σε αυτά. Έχουμε μαζί μας τους φωτοδότες της οικουμένης Έλληνες φιλοσόφους, τους ταγούς της ιδεολογίας μας τον Ιών Δραγούμη, τον Περικλή Γιαννόπουλο, τον Ιωάννη Συκουτρή, τη Σίτσα Καραϊσκάκη και άλλους. Τα μάτια μας θαυμάζουν αλλά δεν θαμπώνονται από ξένα πρότυπα όταν έχουμε σαν παραδείγματα την Μακεδονική Φάλαγγα, τις Σπαρτιάτικες Μόρες, τους Θηβαϊκούς Λόχους, τους Βυζαντινούς Κατάφρακτους ιππείς, την ηθικοανδρειωμένη κλεφτουριά του υπόδουλου ελληνισμού, τους καπετάνιους της εθνεγερσίας, τους στρατιώτες των βουνών της Πίνδου, τους αντάρτες της ΕΟΚΑ.

Σε κρίση, πρωτίστως αξιακή, μαζί με την πατρίδα μας βρίσκεται ολόκληρη η Ευρώπη. Η Ευρώπη που έγραψε την παγκόσμια ιστορία. Με όλα τα επιτεύγματα και τα αίσχη της. Για αυτό και έχει εξυφανθεί ένα μακρόπνοο σχέδιο καταπίεσης και υποδούλωσης των εθνών από τους παγκόσμιους «γύπες» που λαμβάνει χώρα από τα πιόνια Ευρωπαίους ηγέτες. Εάν πέσει η Ευρώπη, πέφτει εύκολα και ο υπόλοιπος κόσμος. Είναι ανάγκη όλοι μαζί, τα αδέρφια λαοί της Ευρώπης να αντισταθούμε και να διατρανώσουμε τα ΟΧΙ μας σε όλα τα αντιεθνικά, αφύσικα και αντιανθρώπινα σχέδια που μεθοδεύονται εις βάρος μας από τις ίδιες τις ηγεσίες μας.

Θέλουμε την εθνικιστική ιδεολογία απαλλαγμένη από ακροδεξιές αντιλήψεις και νοοτροπίες, που δυστυχώς εδώ και πολλά χρόνια έχει ταυτιστεί και έχει πέσει θύμα εκμετάλλευσης, μακριά από γραφικές εκφράσεις που την περιθωριοποιούν αλλά μάχιμη, καινοτόμο, πρωτοπόρα στους εθνικούς αλλά και κοινωνικούς αγώνες σε όλα τα επίπεδα. Από τις αυλές των σχολείων, τις γειτονιές μέχρι τα πανεπιστήμια  και τους χώρους εργασίας. Που θα έχει συγκροτημένο λόγο, θέση και πρόταση σε όλα τα θέματα, από την οικολογία και την παιδεία μέχρι την σύγχρονη ζοφερή οικονομική-κοινωνική κατάσταση και την εξωτερική πολιτική. Αυτό απαιτεί την δημιουργία κυττάρων - κοινοτήτων εθνικιστών που θα δημιουργήσουν τους μηχανισμούς αυτούς ώστε να έρθει η ποθητή  λαϊκή εθνικιστική επανάσταση που θα ελευθερώσει και θα αναγεννήσει την πατρίδα μας.

Στο σημερινό θολό τοπίο, όπου επικρατεί η σύγχυση και ο λαός είναι ακρωτηριασμένος από τις πνευματικές και ιστορικές του ρίζες, σε μία Θεσσαλονίκη που έχει στιγματιστεί από γραφικούς πατριδοκάπηλους τοπικούς άρχοντες και πολυγραφότατους ελλαδέμπορους, υψώνουμε τη δική μας φωνή αντίστασης. Με όπλα μας την αγάπη μας προς την πατρίδα, την πίστη μας στο Θεό και στις ιδέες μας, χωρίς άνεση οικονομικών πόρων, αλλά με όρεξη και διάθεση, δίνουμε τον τίμιο και καλό αγώνα μας. Μια συσπείρωση ελεύθερων ανθρώπων που λειτουργεί με σεβασμό και αλληλεγγύη μεταξύ της καθώς και προς όλους όσους, ανεξαρτήτως πλαισίου που βρίσκονται, σήμερα αγωνίζονται ανιδιοτελώς και ειλικρινώς για το έθνος και τα ιδεώδη της φυλής μας. Θεωρώντας την τάξη, την πειθαρχία και την φυσική ιεραρχία που εμπνέεται απαραίτητα στοιχεία στην μάχη που δίνουμε ώστε όλο και περισσότερο κομμάτι της κοινωνίας να αφυπνιστεί, να ενστερνιστεί τις ιδέες μας και να περάσει στη εθνική αντίσταση για την πραγμάτωση μιας πατρίδας με βάση το ελληνικό κοινοτικό σύστημα που μας διατήρησε ζωντανούς χιλιάδες χρόνια.

Ζούμε σε μια εποχή που ο ψεύτικος κόσμος που μας έφτιαξαν, ραγίζει. Οι ρωγμές όμως που δημιουργούνται είναι έργο των κατασκευαστών αυτού του τερατουργήματος της σύγχρονης εποχής, των παγκόσμιων εξουσιαστών, που στη θέση του θέλουν να φέρουν μια κατάσταση χειρότερης σκλαβιάς, απόλυτου ελέγχου και εκμετάλλευσης της ανθρωπότητας. Τώρα είναι η ώρα να φέρουμε, τις ιδέες μας, τις προτάσεις μας στο προσκήνιο της κοινωνίας. Τώρα είναι η ώρα του εθνικισμού!


Είμαστε κι εδώ

facebook You Tube Google Plus


Powered By Blogger
Η φωτογραφία μου
Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί το μέσο προβολής και επικοινωνίας της συσπείρωσης εθνικιστών Θεσσαλονίκης "Μακεδονική Φάλαγγα"

Αναγνώστες

Αναζήτηση στο ιστολόγιο