Από το Blogger.

Θέλουμε Ευρώπη των εθνών

Αλληλεγγύη στην Συρία και τον πρόεδρο Άσαντ

Μπες στον Κύκλο!

ΚΑΤΩ Η ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑ
Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

7η Συνάντηση Οικογενειακής Πεζοπορίας

Η συνάντηση διεξάγεται για 7η φορά, με πρωτοβουλία κατοίκων της περιοχής, υποστηρίζεται από τα Αρσάκεια Σχολεία και έχει σκοπό να φέρει σε επαφή όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες κάθε ηλικίας με το καταπράσινο βουνό που βρίσκεται δίπλα στον αστικό ιστό, να τους ευαισθητοποιήσει σχετικά με την προστασία του, αλλά και να τους εμπνεύσει έναν πιο ποιοτικό τρόπο ζωής, άσκησης και ψυχαγωγίας.
Η διοργάνωση είναι αμιγώς ερασιτεχνική και δεν τελεί υπό την αιγίδα κρατικού ή δημοτικού φορέα, αθλητικού ή κερδοσκοπικού σωματείου, ιδιωτικής ή δημόσιας εταιρείας.
Κάθε πεζοπόρος συμμετέχει με αποκλειστικά δική του ευθύνη. Κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας δεν προβλέπεται ιατρική υποστήριξη. Εφοδιαστείτε με τον κατάλληλο ρουχισμό (αδιάβροχο, αθλητικά υποδήματα, αθλητική ένδυση), έχετε μαζί σας νερό και κολατσιό και βεβαιωθείτε ότι είστε υγιείς πριν δηλώσετε το «παρών»! Φέρτε το ποδήλατο ή την κιθάρα σας. Ευπρόσδεκτοι σκύλοι με λουρί.
Η κυκλοφορία μηχανοκίνητων οχημάτων επί των δασικών οδών θα θέσει σε κίνδυνο τους πεζοπόρους. Παρακαλούμε μεριμνήστε για την ασφαλή στάθμευση των οχημάτων σας στους χώρους στάθμευσης των Αρσακείων Σχολείων.


Δραστηριότητες:

❖πύργος αναρρίχησης
❖Τοξοβολία

❖ Goalball
❖ Boccia
❖ επίδειξη μαχητικών τεχνών
❖ διαπέραση με σχοινιά
❖ υπαίθριες δραστηριότητες

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012
Τόπος συνάντησης: Οδός Τοσίτσα, Ελαιώνες Πυλαίας, Θεσσαλονίκη
Διαδρομή: Δασικός δρόμος Ελαιώνων (Δείτε τη διαδρομή στο χάρτη)
Μήκος διαδρομής: 5000 μέτρα
Έναρξη πεζοπορίας: 11.00
Συμμετοχή δωρεάν και ελεύθερη για όλες τις ηλικίες.


Ανοιχτή εκδήλωση για οικογένειες, ποδηλάτες, δρομείς. Ιδιαίτερα ευπρόσδεκτες οικογένειες με μικρά παιδιά και άτομα τρίτης ηλικίας. 

Κρατήστε το δάσος καθαρό και χαρείτε το με ήλιο ή με βροχή!
Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες από τις προηγούμενες διοργανώσεις, επισκεφθείτε το : http://www.5000.gr/


Είμαστε κι εδώ

facebook You Tube Google Plus


Powered By Blogger
Η φωτογραφία μου
Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί το μέσο προβολής και επικοινωνίας της συσπείρωσης εθνικιστών Θεσσαλονίκης "Μακεδονική Φάλαγγα"

Archives


Αναγνώστες

Αναζήτηση στο ιστολόγιο