Από το Blogger.

Θέλουμε Ευρώπη των εθνών

Αλληλεγγύη στην Συρία και τον πρόεδρο Άσαντ

Μπες στον Κύκλο!

ΚΑΤΩ Η ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑ
Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Η άλωση της Πόλης:29 Μαΐου 1453

Σαν σήμερα το πρωινό της 29ης Μαϊου 1453 πραγματοποιείται η τελική έφοδος των Οθωμανών. Κατά χιλιάδες οι στρατιώτες του Μωάμεθ εφόρμησαν στη σχεδόν  ανυπεράσπιστη πόλη και την κατέλαβαν μέσα σε λίγες ώρες. Ο αυτοκράτορας  Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, που νωρίτερα απέκρουσε με υπερηφάνεια τις προτάσεις  συνθηκολόγησης του Μωάμεθ, έπεσε ηρωικά μαχόμενος. Αφού έσφαξαν τους  υπερασπιστές της Πόλης, οι Οθωμανοί Τούρκοι προέβησαν σε εκτεταμένες λεηλασίες και εξανδραποδισμούς. Το βράδυ, ο Μωάμεθ ο Πορθητής εισήλθε πανηγυρικά στην Αγία  Σοφία και προσευχήθηκε στον Αλλάχ.


Μισή χιλιετία μετά η Νέα Άλωσις είναι γεγονός. Αυτή τη φορά όμως οι ορδές των οθωμανών αντικαθίστανται από τους διεθνείς τραπεζίτες, οι κυβερνώντες παραδίδουν γη και ύδωρ και ο ελληνικός λαός κάθε άλλο παρά μαχόμενος πέφτει.

“Ένα πρωί απ’ τα νερά του Βόσπορου κει πέρα
θε να προβάλει λαμπερός, μιας Λευτεριάς χαμένης,
ο ασημένιος ήλιος. Ω, δοξασμένη μέρα!”
Κ. Καρυωτάκης







Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Στην κατοχή μαυραγορίτες, στην δημοκρατία "καταστηματάρχες"

Βρίσκονται παντού. Ξεφυτρώνουν συνεχώς σαν τα μανιτάρια. Σε όλη την Ελλάδα. Στα μεγάλα αλλά και μικρά αστικά κέντρα. Στο κέντρο των πόλεων αλλά και στις λαϊκές συνοικίες. Διαφημίσεις τους βλέπουμε στην τηλεόραση, καταχωρήσεις σε περιοδικά και εφημερίδες, πολυτελή πολύχρωμα διαφημιστικά έντυπα στις εισόδους των σπιτιών, πάνω στα αυτοκίνητα. Αν και βρισκόμαστε σε περίοδο τεράστιας οικονομικής κρίσης για τον λαό, ωστόσο για αυτά είναι περίοδος "χρυσών δουλειών" μεταφορικά και στην κυριολεξία. Και πώς να μην είναι, αφού εκμεταλλεύονται τα μόνα πράματα που υπάρχουν σε αφθονία αυτήν την εποχή. Την ανέχεια, την ανάγκη, την απελπισία!
Ο λόγος για τα διάφορα "καταστήματα" που αγοράζουν χρυσό και κοσμήματα. Αποτελούν χαρακτηριστικό δείγμα της κατάστασης που βρίσκεται σήμερα η ελληνική κοινωνία. Κάποιοι έχουν ως επάγγελμα να εκμεταλλεύονται την εξαθλίωση και την ανάγκη των ανθρώπων, θυμίζοντας τους μαυραγορίτες της κατοχής. Μια πτυχή της σημερινής πραγματικότητας που είναι η κορυφή του παγόβουνου της παρασιτικής μορφής της οικονομίας και των κανόνων και "αρχών" που την διέπουν. Αρχές μακριά από οποιοδήποτε ηθικό κώδικα, που βασίζονται στον ατομικισμό, των ωφελιμισμό και την κερδοσκοπία. Σε μια κοινωνία όπου αξία έχει ότι αποφέρει χρήμα και που το χρήμα είναι η υπέρτατη αξία. Σε ένα κόσμο που η τοκογλυφία από "θεόπνευστη" εντολή έχει γίνει επίσημη και νόμιμη σχέση μεταξύ κρατών, επενδυτικό σχέδιο μεταξύ τραπεζών και πολίτη και επαγγελματική σχέση μεταξύ ιδιωτών. 
Στη σημερινή παρηκμασμένη κοινωνία η αντίσταση και ο αγώνας μας πρέπει να είναι πολυδιάστατος. Έτσι απέναντι σε αυτή την κατάσταση στυγνής εκμετάλλευσης, συναγωνιστές πραγματοποίησαν παρέμβαση στο κέντρο της πόλης καθώς και σε κεντρικούς δρόμους, αποδίδοντας την αληθινή εικόνα. Η "δημοκρατία" τους μπορεί να ντύνει με νομιμότητα κάθε αδικία και μορφή εκμετάλλευσης, μπορεί να παραμορφώνει και να αλλοιώνει την αλήθεια, μπορεί να δείχνει ανίκητη, αλλά απέναντι της θα βρει την αντίσταση ανθρώπων που αγωνίζονται για μια πραγματικά δίκαιη κοινωνία που τέτοιες "επαγγελματικές δραστηριότητες" δεν έχουν θέση.





Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Επιχείρηση ανακατάληψης της Πάτρας – Οι πολίτες παίρνουν το νόμο στα χέρια τους.

Επιχείρηση αυτοάμυνας των κατοίκων της περιοχής Ιτεών της Πάτρας βρίσκεται σε εξέλιξη στην Πάτρα μετά την εν ψυχρώ δολοφονία από 3 Αφγανούς του 30χρονου Αθανάσιου Λαζανά.
Σήμερα (22-05-2012) μετά την κηδεία του άτυχου Έλληνα πολίτη ομάδα αγανακτισμένων κατοίκων της περιοχής κινήθηκε απειλητικά προς το κτίριο της Πειραϊκής Πατραϊκής που χρησιμοποιείται ως κατάλυμα από τους μετανάστες και προειδοποιούν τις αρχές ότι αν δεν εκκενώσουν αμέσως το χώρο θα αναλάβουν να τους διώξουν οι ίδιοι οι πολίτες.
Στην Πάτρα αυτή την στιγμή βρίσκονται περισσότεροι από 5.000 λαθρομετανάστες που στοιβάζονται σε διάφορα καταλύματα, κυρίως στο παλιό εργοστάσιο της Πειραϊκής-Πατραϊκής. Κυρίως Κούρδοι και Αφγανοί, έχουν δημιουργήσει μια αποπνικτική ατμόσφαιρα εγκληματικότητας και υγειονομικής βόμβας.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε προέκυψε ότι τα ξημερώματα του Σαββάτου, οι τρεις λαθρομετανάστες διαπληκτίστηκαν φραστικά με το θύμα, έξω από το σπίτι του.
Στη συνέχεια, σε μικρή απόσταση από το σημείο του διαπληκτισμού και ενώ ο 30χρονος ακολουθούσε
τους τρεις δράστες, διαπληκτίστηκαν ξανά και οι τρεις κατηγορούμενοι, ενεργώντας από κοινού, κατάφεραν έξι τουλάχιστον χτυπήματα με μαχαίρι στον 30χρονο και τράπηκαν σε φυγή.
Οι εξοργισμένοι κάτοικοι έχουν ήδη κλείσει την Ακτή Δυμαίων στη διασταύρωση με τον Γλαύκο. Η παρουσία της Αστυνομίας είναι διακριτική ενώ υπάρχουν και κάτοικοι της περιοχής που εισηγούνται τον αποκλεισμό της Αστυνομικής Διεύθυνσης. Σημειώνεται ότι στην Πάτρα έχουν συγεκντρωθεί χιλιάδες λαθρομετανάστες οι οποίοι καθημερινά προβαίνουν σε ληστείες επιθέσεις, κλοπές και άλλου είδους εγκληματικές πράξεις.

Πηγή: defencenet.gr

Σχόλιο ιστολογίου: Δυστυχώς ο Έλληνας αντιδράει πάντα με καθυστέρηση και αφού  πρώτα δυστυχώς υποφέρει ένα οδυνηρό πάθημα. Έπρεπε να πεθάνει ένας ακόμα συμπατριώτης μας για να αντιληφθούμε την ωρολογιακή βόμβα της λαθρομετανάστευσης που βρίσκεται στην ελληνική κοινωνία και που όσο δεν αντιμετωπίζεται απο το κράτος, ενισχύεται σε απειλητικό βαθμό  κατά της υπάρξης της ίδιας πλεον της φυλετικής μας υποστάσης.
Οι κάτοικοι της Πάτρας πήραν και καλώς έκαναν, το νόμο στα χέρια τους, για να προστατεύσουν τους εαυτούς τους, τις οικογένειες τους και τις περιουσίες τους. Κάτι που θα έπρεπε να κάνει το κράτος. Όμως το ανθελληνικό κράτος και οι υπάλληλοι του, έχουν επιλέξει εδώ και καιρό έναν ρόλο, ενάντια στους Έλληνες. Έτσι λειτουργώντας ως προστάτες των λαθρομεταναστών, έριξαν δακρυγόνα και χτύπησαν τους Έλληνες πολίτες. 

 
 


Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Ποιοι είμαστε


Αποτελούμε μια συσπείρωση εθνικιστών από την πρωτεύουσα της Μακεδονίας, την πόλη της Θεσσαλονίκης. Στην κίνηση μας υπάρχουν κυρίως νέοι άνθρωποι. Εργαζόμενοι, φοιτητές, άνεργοι. Άτομα συνειδητοποιημένα που έχουμε ως βασικό άξονα της ιδεολογίας μας την πίστη στο Έθνος ως υπέρτατη αξία.

Θεωρούμε ότι σήμερα η πατρίδα μας βρίσκεται υπό κατοχή, ωστόσο νιώθουμε ελεύθεροι γιατί όταν ο δούλος αντιληφθεί τη σκλαβιά του, αυτοδικαίως χαρακτηρίζεται ελεύθερος. Είμαστε τυχεροί και περήφανοι που γεννηθήκαμε Έλληνες. Γνωρίζουμε, αν και το έθνος μας απειλήθηκε και κινδύνεψε πάμπολλες φορές στην ιστορία του, πως ο λαός μας αποτελεί βιολογική συνέχεια, είναι ψυχοπνευματικός κληρονόμος και συνεχιστής μιας μακραίωνης λαμπρής πνευματικής, πολιτιστικής και ηρωικής παραδόσεως. Ένα έθνος που εξανθρώπισε υπανθρώπους, εκπολίτισε λαούς, ανύψωσε τον άνθρωπο στην ολότητα του, διδάσκοντας γράμματα, τέχνες, επιστήμες, φιλοσοφία, αθλητισμό και πολλά άλλα. Ένα έθνος παιδευτής και εκπολιτιστής της οικουμένης. Θεωρούμε τους εαυτούς μας ζωντανό κρίκο αυτής της αλυσίδας παραδόσεως, χωρίς στείρα προγονολατρία αλλά επιδιώκοντας μία στάση ζωής που τιμά όλους τους ανθρώπους γνωστούς και αφανείς που δόξασαν αυτό τον τόπο. Αγωνιζόμαστε ώστε να υπάρξουν οι συνθήκες εκείνες που θα επιτρέψουν στο έθνος μας να αξιοποιήσει την κληρονομιά του προς όφελος δικό του αλλά και όλης της ανθρωπότητας.

Απέναντι μας το διεφθαρμένο σύστημα, η δικτατορία της φαυλοκρατίας και αναξιοκρατίας που πρεσβεύει και προωθεί κάθε είδους ηθικό, πνευματικό, σωματικό και κοινωνικό εκφυλισμό. Το σύστημα αυτό με όλες του τις παραφυάδες δίνοντας τόσα χρόνια ψεύτικες και πρόσκαιρες υποσχέσεις υπονομεύει το μέλλον του έθνους μας. Οι συμπατριώτες μας, συνένοχοι σε μεγάλο βαθμό της σημερινής κατάστασης, έχουν καταντήσει ακίνητοι θεατές του ίδιου του θανάτου τους. Άλλοι, μέχρι πριν λίγα χρόνια εντονότερα, χτυπώντας παλαμάκια στις πλατείες και τις πίστες, ζώντας τη δανεική ψευτοευμάρεια των  κουτοπόνηρων πρωταθλητών του λαϊκισμού και της «αλλαγής», άλλοι ακολουθώντας τις ψευδεπίγραφες «εθνικόφρονες» κραυγές ανίκανων και αμβλύνοων  ανθρώπων και άλλοι πιστεύοντας το «παραμύθι», τα έργα και ημέρες της ροζοκόκκινης νομεκλατούρας, που απενοχοποιήθηκε στα μάτια των «μεταλλαγμένων» συμπατριωτών μας, που εδραιώθηκε και «νομιμοποιήθηκε» ως εκφραστής  των  «προοδευτικών» αντιλήψεων σε όλες τις πτυχές και εκφάνσεις της κοινωνίας. Όλη αυτή η λαίλαπα της μεταπολίτευσης άλωσε την ελληνική ψυχή, το έθος και ήθος των Ελλήνων, αποπροσανατολίζοντας την κατεύθυνση του Έλληνα ανθρώπου του οποίου η πεμπτουσία είναι η βελτιοδοξία.

Σε αυτή την σχηματισμένη κατάσταση χρέος κάθε εναπομείναντα υγιώς σκεπτόμενου ανθρώπου, κάθε εθνικιστή, είναι η αφύπνιση των συμπατριωτών μας, η υπεράσπιση και η διάδοση των ιδεών μας. Ποιες ιδέες όμως;  Ιδέες ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ! Ιδέες που εκφράζουν την ταυτότητα του ελληνικού εθνικισμού. Χωρίς την στείρα αντιγραφή και υιοθέτηση συμβόλων, προσώπων και ιδεών από ξένα κινήματα του παρελθόντος, που σίγουρα πέτυχαν πολλά, αλλά σε μία άλλη εποχή, υπό άλλες συνθήκες και απευθυνόμενα σε άλλους λαούς. Το δύσκολο είναι η δημιουργία, το εύκολο η αντιγραφή. Πάντοτε με διάκριση μπορούν να αντληθούν ωφέλιμα στοιχεία από άλλους αγωνιστές της Ιδέας, προσαρμοσμένα όμως στην ψυχοσύνθεση του Έλληνα και όχι προσαρμόζοντας τον Έλληνα σε αυτά. Έχουμε μαζί μας τους φωτοδότες της οικουμένης Έλληνες φιλοσόφους, τους ταγούς της ιδεολογίας μας τον Ιών Δραγούμη, τον Περικλή Γιαννόπουλο, τον Ιωάννη Συκουτρή, τη Σίτσα Καραϊσκάκη και άλλους. Τα μάτια μας θαυμάζουν αλλά δεν θαμπώνονται από ξένα πρότυπα όταν έχουμε σαν παραδείγματα την Μακεδονική Φάλαγγα, τις Σπαρτιάτικες Μόρες, τους Θηβαϊκούς Λόχους, τους Βυζαντινούς Κατάφρακτους ιππείς, την ηθικοανδρειωμένη κλεφτουριά του υπόδουλου ελληνισμού, τους καπετάνιους της εθνεγερσίας, τους στρατιώτες των βουνών της Πίνδου, τους αντάρτες της ΕΟΚΑ.

Σε κρίση, πρωτίστως αξιακή, μαζί με την πατρίδα μας βρίσκεται ολόκληρη η Ευρώπη. Η Ευρώπη που έγραψε την παγκόσμια ιστορία. Με όλα τα επιτεύγματα και τα αίσχη της. Για αυτό και έχει εξυφανθεί ένα μακρόπνοο σχέδιο καταπίεσης και υποδούλωσης των εθνών από τους παγκόσμιους «γύπες» που λαμβάνει χώρα από τα πιόνια Ευρωπαίους ηγέτες. Εάν πέσει η Ευρώπη, πέφτει εύκολα και ο υπόλοιπος κόσμος. Είναι ανάγκη όλοι μαζί, τα αδέρφια λαοί της Ευρώπης να αντισταθούμε και να διατρανώσουμε τα ΟΧΙ μας σε όλα τα αντιεθνικά, αφύσικα και αντιανθρώπινα σχέδια που μεθοδεύονται εις βάρος μας από τις ίδιες τις ηγεσίες μας.

Θέλουμε την εθνικιστική ιδεολογία απαλλαγμένη από ακροδεξιές αντιλήψεις και νοοτροπίες, που δυστυχώς εδώ και πολλά χρόνια έχει ταυτιστεί και έχει πέσει θύμα εκμετάλλευσης, μακριά από γραφικές εκφράσεις που την περιθωριοποιούν αλλά μάχιμη, καινοτόμο, πρωτοπόρα στους εθνικούς αλλά και κοινωνικούς αγώνες σε όλα τα επίπεδα. Από τις αυλές των σχολείων, τις γειτονιές μέχρι τα πανεπιστήμια  και τους χώρους εργασίας. Που θα έχει συγκροτημένο λόγο, θέση και πρόταση σε όλα τα θέματα, από την οικολογία και την παιδεία μέχρι την σύγχρονη ζοφερή οικονομική-κοινωνική κατάσταση και την εξωτερική πολιτική. Αυτό απαιτεί την δημιουργία κυττάρων - κοινοτήτων εθνικιστών που θα δημιουργήσουν τους μηχανισμούς αυτούς ώστε να έρθει η ποθητή  λαϊκή εθνικιστική επανάσταση που θα ελευθερώσει και θα αναγεννήσει την πατρίδα μας.

Στο σημερινό θολό τοπίο, όπου επικρατεί η σύγχυση και ο λαός είναι ακρωτηριασμένος από τις πνευματικές και ιστορικές του ρίζες, σε μία Θεσσαλονίκη που έχει στιγματιστεί από γραφικούς πατριδοκάπηλους τοπικούς άρχοντες και πολυγραφότατους ελλαδέμπορους, υψώνουμε τη δική μας φωνή αντίστασης. Με όπλα μας την αγάπη μας προς την πατρίδα, την πίστη μας στο Θεό και στις ιδέες μας, χωρίς άνεση οικονομικών πόρων, αλλά με όρεξη και διάθεση, δίνουμε τον τίμιο και καλό αγώνα μας. Μια συσπείρωση ελεύθερων ανθρώπων που λειτουργεί με σεβασμό και αλληλεγγύη μεταξύ της καθώς και προς όλους όσους, ανεξαρτήτως πλαισίου που βρίσκονται, σήμερα αγωνίζονται ανιδιοτελώς και ειλικρινώς για το έθνος και τα ιδεώδη της φυλής μας. Θεωρώντας την τάξη, την πειθαρχία και την φυσική ιεραρχία που εμπνέεται απαραίτητα στοιχεία στην μάχη που δίνουμε ώστε όλο και περισσότερο κομμάτι της κοινωνίας να αφυπνιστεί, να ενστερνιστεί τις ιδέες μας και να περάσει στη εθνική αντίσταση για την πραγμάτωση μιας πατρίδας με βάση το ελληνικό κοινοτικό σύστημα που μας διατήρησε ζωντανούς χιλιάδες χρόνια.

Ζούμε σε μια εποχή που ο ψεύτικος κόσμος που μας έφτιαξαν, ραγίζει. Οι ρωγμές όμως που δημιουργούνται είναι έργο των κατασκευαστών αυτού του τερατουργήματος της σύγχρονης εποχής, των παγκόσμιων εξουσιαστών, που στη θέση του θέλουν να φέρουν μια κατάσταση χειρότερης σκλαβιάς, απόλυτου ελέγχου και εκμετάλλευσης της ανθρωπότητας. Τώρα είναι η ώρα να φέρουμε, τις ιδέες μας, τις προτάσεις μας στο προσκήνιο της κοινωνίας. Τώρα είναι η ώρα του εθνικισμού!
Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Με σημαία 1919 μέτρων γιορτάζουν οι Τούρκοι την γενοκτονία των Ποντίων

Η αντίληψη των Τούρκων περί Ελληνοτουρκικής φιλίας προφανώς δεν συμπίπτει με την φιλία. Μπορεί να μη σχετίζεται άμεσα με τη Θράκη και τη δράση των προξενικών κύκλων και οργάνων, με την οποία ασχολείται το παρόν ιστολόγιο, αλλά μια που κοντεύει η 19η Μαΐου, αυτή η τόσο βαριά μέρα πένθους και μνήμης για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, εμείς αποτίοντας φόρο τιμής στο αίμα και τη δυστυχία των συνελλήνων μας που

σφάχτηκαν τότε ή ξεριζώθηκαν από τις προγονικές εστίες της εξαιτίας της τουρκικής λαίλαπας, σας δείχνουμε την διπλανή φωτογραφία. Γιατί την 19η Μαΐου δεν την τιμούμε μόνο εμείς, αλλά βεβαίως και κάποιοι άλλοι. Και αυτοί ασφαλώς με άλλο τρόπο, έναν τρόπο εορταστικό και πανηγυρικό. Αυτά είναι πολύ χρήσιμο να τα γνωρίζουμε και να τα θυμόμαστε, ειδικά σε τόσο ερμαφρόδιτες εποχές, όπως η σημερινή, όπου τόση πέραση έχει η καραμέλα της ελληνοτουρκικής φιλίας, όπου τόσο μεθοδικά και συστηματικά η Ιστορία αποδομείται και ξαναγράφεται, όπου με τόση ευκολία βαφτίζονται το κρέας ψάρι, η σφαγή συνωστισμός και ρατσισμός η φιλοπατρία. Γιατί εκτός της Ποντιακής Γενοκτονίας, υπάρχει και άλλο ένα μαζικό έγκλημα που επιχειρείται – στις μέρες μας πλέον αυτό – και στο οποίο πολλές φορές όλοι μας γινόμαστε εκούσιοι ή ακούσιοι συνένοχοι. Και αυτό το έγκλημα δεν είναι παρά η Γενοκτονία της Μνήμης…

Η φωτογραφία λοιπόν (αλλά και τα πολύ εύγλωττα βίντεο, των οποίων τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις επισυνάπτουμε) προέρχεται από τη Σαμψούντα. Εκεί δηλαδή όπου η τοπική νομαρχία στα πλαίσια των εκδηλώσεων που οργανώνει από 1 έως 27 Μαΐου για την 93η επέτειο της αποβίβασης του Κεμάλ στη Σαμψούντα (19-5-1919) κατασκεύασε μια σημαία μήκους 1919 μέτρων, την οποία περιέφεραν στους ώμους τους μέσα στην πόλη 10 χιλιάδες μαθητές σχολείων. Στην πορεία προηγούνταν οι πολιτικές και στρατιωτικές αρχές της πόλης και ακολουθούσαν οι μαθητές με την σημαία.

Δείτε πιο κάτω τα βίντεο και απλώς σκεφθείτε τι σεισμό θα προκαλούσαν άπαντα τα εθνοφοβικά σκύβαλα στην Ελλάδα, αν κάποιος νομάρχης σκεφτόταν να κάνει κάτι παρόμοιο με ελληνική σημαία (και βέβαια όχι 1919, αλλά μόλις…9 μέτρων). Σκέτη μελαγχολία. Σκεφτείτε όμως (για άλλη μια φορά) τι είδους «προσέγγιση» και τι είδους φιλία μπορείς ποτέ να δομήσεις μ’ ένα λαό, του οποίου όλες (μα όλες) οι εθνικές επέτειοι είναι αλαζονικά πανηγύρια κι άναρθροι αλαλαγμοί για τις καμένες εστίες και το χυμένο αίμα των προγόνων σου. Από την Άλωση του 1453 ως τις σφαγές του 20ού αιώνα. Τι είδους φιλία άραγε;


Πηγή
Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Η επιλογή νέων πολιτικών ή ένα παραμύθι που θα μπορούσε να είναι αλήθεια



Μια φορά και ένα καιρό ήρθε στην Ελλάδα από μια σκλαβωμένη πατρίδα, ένας δυνατός νέος που σήκωνε βάρη. Αρχικά δεν του έδωσαν καμία σημασία, όταν όμως η Ελλάδα πήρε την απόφαση να γίνει γνωστή σε όλον τον κόσμο, κάποιοι «διοικούντες» τον πλησίασαν και τον διευκόλυναν με κάποια γραφειοκρατικά προβλήματα που είχε, λέγοντας του επίσης ότι θα μπορούσε να κάνει μια λαμπρή καριέρα με δόξα και χρήμα. Παράλληλα άρχισαν να ψάχνουν και άλλους νέους από διάφορα άλλα κράτη, δίνοντας τους πάντα την ίδια υπόσχεση. Στον δρόμο για αυτή την λαμπρή καριέρα παρεμβάλλονταν μια ομάδα «αδιάφθορων» ανθρώπων που ισχυρίζονταν ότι είχανε καθήκον να ενδιαφέρονται για την υγεία αυτού του νέου και θα έπρεπε να τον ελέγχουν συνεχώς τόσο τον ίδιο όσο και τους νέους των υπόλοιπων χωρών ανά τον πλανήτη.

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Η Ευρωπαϊκή Ένωση προπαγανδίζει τον πολυπολιτισμό και τον κιναιδισμό

Τις τελευταίες μέρες οι στάσεις των αστικών λεωφορείων της πόλης μας φιλοξενούν αφίσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίες εχουν ως θέμα την καταπολέμηση των διακρίσεων όσον αφορά την καταγωγή, την θρησκεία και τον σεξουαλικό προσανατολισμό(!). Οι αφίσες είναι οι παρακάτω:



Ουσιαστικά αυτές οι αφίσες είναι προώθηση του πολυπολιτισμού και του κιναιδισμού. Από τον εικονιζόμενο στην πρώτη αφίσα που τα χαρακτηριστικά του, χρώμα επιδερμίδας και σχήμα προσώπου, δεν έχουν καμία σχέση με πραγματικό Ευρωπαίο, εμφανίζεται το ερώτημα "Πρέπει να κρύβεις την εθνική σου καταγωγή στη δουλειά;" Ένα ερώτημα που απευθύνεται σε όλους αυτούς τους αλλόφυλους που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα και ολόκληρη την Ευρώπη, με την προτροπή από κάτω πως "Οι διακρίσεις είναι παράνομες. Καταπολέμησε τες." 

Παρόμοιο μοτίβο και στην δεύτερη αφίσα που υπάρχει μια γυναίκα πάλι με μη ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά και το ερώτημα να αφορά τη θρησκεία. Από την εικόνα της γυναίκας δημιουργείται η εντύπωση ότι πρόκειται μουσουλμάνα ή ινδουίστρια, θρησκείες ξένες προς την Γηραιά Ήπειρο.

Η Νέα Τάξη προσπαθεί να περάσει τα μηνύματα της. Πρώτα ότι ο πολυπολιτισμός είναι μια κατάσταση που πρέπει να παγιωθεί σε όλες τις κοινωνίες. Πρέπει αλλόφυλοι να γίνουν αποδεκτοί και πρέπει οι Ευρωπαίοι να συνηθίσουν την παρουσία τους και να μην διαμαρτύρονται. Για αυτό το λόγο καταβάλλεται η προσπάθεια να φορτωθούν οι Ευρωπαίοι με αισθήματα ενοχής για τις διακρίσεις εις βάρος των αλλόφυλων. Οι πραγματικός "ρατσισμός" όμως είναι εναντίον των Ευρωπαϊκών εθνών που γενοκτονούνται δημογραφικά, που οι παραδόσεις τους, τα ήθη και έθιμα τους τους θάβονται και διασύρονται ενώ παράλληλα αναδεικνύονται και προωθούνται ξένα πρότυπα και τρόποι ζωής.

Όσον αφορά την τρίτη αφίσα, εκεί υπάρχει η προσπάθεια προώθησης της ομοφυλοφιλίας ως κάτι το φυσιολογικό, ως μία επιλογή της ανθρώπινης φύσης και όχι ως κάτι το οποίο αποτελεί παρεκτροπή που οφείλεται σε ψυχοσωματικά αίτια. Πρέπει ο κόσμος αυτή την ανωμαλία, να την δεχτεί ως κάτι το οποίο είναι προσωπική επιλογή του καθενός. Μια "επιλογή" που αποτελεί βόμβα στο θεσμό της οικογένειας και προσβάλλει την παραδοσιακή ηθική των ευρωπαϊκών κοινωνιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτές οι αφίσες αυτές αναρτήθηκαν και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας καθώς και σε πολλές χώρες στην Ευρώπη πράγμα που αποδεικνύει την εμβέλεια και την σπουδαιότητα που έδωσε σε αυτή την καμπάνια η Ευρωπαϊκή Ένωση.

 


Είμαστε κι εδώ

facebook You Tube Google Plus


Powered By Blogger
Η φωτογραφία μου
Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί το μέσο προβολής και επικοινωνίας της συσπείρωσης εθνικιστών Θεσσαλονίκης "Μακεδονική Φάλαγγα"

Αναγνώστες

Αναζήτηση στο ιστολόγιο