Από το Blogger.

Θέλουμε Ευρώπη των εθνών

Αλληλεγγύη στην Συρία και τον πρόεδρο Άσαντ

Μπες στον Κύκλο!

ΚΑΤΩ Η ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑ
Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Μπουταριές...

Άρον άρον φυγαδεύτηκε ο Μπουτάρης από τα εγκαίνια της πλατείς Καραϊσκάκη, για να γλιτώσει από τους διαμαρτυρόμενους πολίτες.
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται αυτή την ώρα στην πλατεία Καραϊσκάκη, στην περιοχή απέναντι από τον ΟΣΕ, στη Θεσσαλονίκη,
καθώς στο σημείο είναι σε εξέλιξη διαμαρτυρία ατόμων που κρατούν ελληνικές σημαίες, με αφορμή την τελετή μετονομασίας του πάρκου, σε Πάρκο Δυρραχίου.
Το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε να μετονομαστεί το πάρκο, αφού έκανε αποδεκτή δωρεά του Προξενείου της Αλβανίας στην Θεσσαλονίκη για την δημιουργία «Πάρκου Δυρραχίου». Οι συγκεντρωθέντες φωνάζαν συνθήματα κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκη, Γιάννη Μπουτάρη και των Αλβανών.
Οι αγανακτισμένοι κάτοικοι που αντιδρούν στη μετονομασία του πάρκου που βρίσκεται απέναντι από τον ΟΣΕ, σε πάρκο Δυρραχίου, προσπάθησαν να προσεγγίσουν τον δήμαρχο για να του εκφράσουν την αντίθεσή τους, ωστόσο, με τη βοήθεια των αστυνομικών δυνάμεων, ο κ. Μπουτάρης φυγαδεύτηκε και αποχώρησε από το σημείο με το προσωπικό του αυτοκίνητο.
Νωρίτερα, είχε ξεκαθαρίσει στους παρευρισκόμενους, ότι η πλατεία συνεχίζει να ονομάζεται Καραϊσκάκη και αυτό που αλλάζει ονομασία είναι το πάρκο, το οποίο μετονομάζεται σε "Πάρκο Δυρραχίου".


Πηγή


Είμαστε κι εδώ

facebook You Tube Google Plus


Powered By Blogger
Η φωτογραφία μου
Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί το μέσο προβολής και επικοινωνίας της συσπείρωσης εθνικιστών Θεσσαλονίκης "Μακεδονική Φάλαγγα"

Αναγνώστες

Αναζήτηση στο ιστολόγιο