Από το Blogger.

Θέλουμε Ευρώπη των εθνών

Αλληλεγγύη στην Συρία και τον πρόεδρο Άσαντ

Μπες στον Κύκλο!

ΚΑΤΩ Η ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑ
Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Το κίνητρο του εγκλήματος




Αναμφίβολα η περίοδος που διανύει η πατρίδα μας είναι πολύ δύσκολη. Όμως αν αναλογιστούμε άλλες περιόδους όπου το έθνος μας κινδύνευσε πραγματικά με ολοκληρωτικό αφανισμό (βλ. τουρκοκρατία) τότε μπορούμε να πούμε πως αυτό που ζούμε σήμερα ως λαός δεν είναι τίποτα. Σίγουρα, οι Έλληνες, άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο, έχουν δει τα τελευταία 3 χρόνια τις ζωές τους να αλλάζουν προς το χειρότερο. Θέμα του παρόντος κειμένου δεν αποτελεί το πώς φτάσαμε ως εδώ και ποιοι ευθύνονται, αλλά γιατί η Ελλάδα έχει βρεθεί στο κέντρο των παγκόσμιων οικονομικών εξελίξεων και η λύση στο πρόβλημα της οικονομίας της αποτελεί σχεδόν καθημερινή είδηση σε παγκόσμιο επίπεδο και θέμα συζητήσεων και αποφάσεων παγκόσμιων οργάνων. Μία λύση που όμως στην πραγματικότητα καταστρέφει ακόμη περισσότερο την οικονομία της αντί να την βοηθά να ανακάμψει, όπως κόπτονται όλοι οι σωτήρες της, εγχώριοι και ξένοι. Μία λύση που λειτουργεί με εγκληματικό τρόπο στην κοινωνία διαλύοντας σταθερά τον κοινωνικό ιστό, τις εργασιακές συνθήκες, υποβιβάζοντας ακόμη περισσότερο τις ζωές των Ελλήνων. Σε κάθε έγκλημα όμως υπάρχει και ένα κίνητρο. Ας υποδυθούμε για λίγο τον Ηρακλή Πουαρό και ας προσπαθήσουμε να ανακαλύψουμε ποιο είναι το κίνητρο αυτού του «εγκλήματος».


Σενάριο 1ο: «Έγκλημα μίσους»

Σύμφωνα με αυτό το σενάριο οι παγκόσμιοι τραπεζίτες, που ανήκουν στον «περιούσιο» λαό, κινούμενοι από το αιώνιο μίσος τους προς τον ελληνισμό, χρησιμοποιούν την οικονομική κρίση για να ξεμπερδεύουν μια και καλή μαζί του. Ένα σενάριο που όσον αφορά τις προθέσεις του «εγκληματία» δεν χωρά αμφιβολία, καθώς η αιώνια διαμάχη σιωνισμού-ελληνισμού υφίσταται, στην αρχαιότητα και ως πραγματικές συγκρούσεις αλλά κυρίως ως σύγκρουση ιδεών και αντίληψης της ζωής και δεν βρίσκεται, για όσους έχουν γνώση της ιστορίας, στους εγκεφάλους μόνο των συνωμοσιολόγων. Ωστόσο αυτό το σενάριο έχει κάποιο κενό, το οποίο έχει σχέση με το «θύμα». Ας μην απατόμαστε.  Ο σύγχρονος ελληνισμός δεν είναι φωτοδότης σκέψεως και πνεύματος. Δεν αποτελεί το αντίπαλο δέος στην υλιστική κυριαρχία του Σιωνισμού. Έχουν καταφέρει με άλλους πλάγιους τρόπους,  τον ελληνισμό ως πνευματική δύναμη να τον εκμαυλίσουν και να τον αποκόψουν από κάθε έννοια αρετής, ώστε η οικονομική κρίση και ο δήθεν απεγκλωβισμός από αυτήν να  είναι «περιττή μαχαιριά» στον «βαριά άρρωστο» ελληνισμό.

Σενάριο 2ο: «Έγκλημα για οικονομικές διαφορές»

Αυτό το σενάριο αφορά την απαίτηση των πιστωτών μας να πάρουν πίσω, αυτά που μας είχαν δανείσει όλα αυτά τα χρόνια. Έτσι κοιτώντας μόνο νούμερα σε πίνακες, αδιαφορώντας ότι πίσω από αυτά κρύβονται ανθρώπινες ζωές καταρτίζουν εδώ και 3 χρόνια αυτό το «εγκληματικό» οικονομικό πρόγραμμα δήθεν σωτηρίας. Ένα πρόγραμμα όμως που δεν πρόκειται να οδηγήσει με τίποτα στην αποπληρωμή του χρέους αλλά στην διόγκωση του. Αλλά και ως μέγεθος, το χρέος της Ελλάδος, συγκρινόμενο με άλλων χωρών είναι ελάχιστο. Γιατί από τόσες χώρες, όπου υπάρχει και εκεί ύφεση και ανεργία, όπου το χρέος δεν κινείται σε βιώσιμα επίπεδα, επιλέχθηκε να είναι η Ελλάδα αυτή που πρέπει να εξοφλήσει οπωσδήποτε το χρέος της; Και αυτό το «κίνητρο του εγκλήματος» δεν δείχνει τόσο πειστικό.

Σενάριο 3ο: «Ληστεία»

Στόχος μέσω της οικονομικής εξαθλίωσης και των πιέσεων που ασκούνται, είναι ο πλούτος (ορυκτά, μεταλλεύματα, υδρογονάνθρακες) που κρύβει στα έγκατα της η ελληνική γη, να περιέλθει αντί «πινακίου φακής» στην εκμετάλλευση πολυεθνικών εταιριών. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί είτε σαν μία μορφή υποθήκης-εγγύησης προς τους πιστωτές που σώζουν την χώρα από την χρεωκοπία, είτε ακόμη και ως επένδυση σε μία πτωχευμένη χώρα που έχει βρεθεί έξω από την ευρωζώνη, με ανίσχυρο εθνικό νόμισμα και φυσικά απαραίτητη προϋπόθεση να εξακολουθούν να  βρίσκονται αχυράνθρωποι στο τιμόνι της. Μα γιατί αν θέλει κάποιος να κάνει μια τέτοια «ληστεία» να κάνει τόσο θόρυβο, όταν μπορεί να γίνει σιωπηλά;;; Θα αρκούσε οι παγκόσμιοι κολοσσοί να προβούν σε μία ακόμα εξαγορά, από τις τόσες μίζες που έχουν πέσει στη μεταπολίτευση, στους διεφθαρμένους πολιτικούς και η συμφωνία εκχώρησης των πλουτοπαραγωγικών πηγών θα είχε κλείσει. Λίγα εκατομμύρια ευρώ και στα ΜΜΕ για να μην προβούν σε κάποια αποκάλυψη και ο πάντοτε κοιμώμενος ελληνικός λαός θα πανηγύριζε για την ανακάλυψη του πετρελαίου και του φυσικού αερίου στην ελληνική επικράτεια, αγνοώντας τις πραγματικές συμφωνίες. Θα έδιναν στην Ελλάδα ψίχουλα ενώ κάποιοι άλλοι θα κέρδιζαν δισεκατομμύρια από την εκμετάλλευση αυτών που ανήκουν ολοκληρωτικά στην Ελλάδα. Και ο «κυρίαρχος» λαός θα συνέχιζε τον ύπνο του. Υπήρχε και άλλος τρόπος να «βάλουν χέρι» στον πλούτο που υπάρχει στο υπέδαφος της πατρίδας μας, χωρίς την οικονομική κρίση και τα συνεπακόλουθα της.

Σενάριο 4ο: «Παράπλευρες απώλειες»

Η Ελλάδα είναι ανάμεσα στη διαμάχη ετερόκλητων συμφερόντων και χρησιμοποιείται ως μοχλός πίεσης για άλλους σκοπούς. Υπάρχουν οικονομικοί κύκλοι που θέλουν να χτυπήσουν το ευρώ, οπότε στην οικονομία της χώρας μας βρήκαν τον αδύναμο κρίκο της ευρωζώνης για να το επιτύχουν αυτό. Άλλα συμφέροντα ίσως περισσότερο γεωστρατηγικής φύσης. Η ενδυνάμωση της Ρωσίας και η σύσφιξη των ελληνορωσικών σχέσεων που φάνηκε ότι ξεκίνησε να γίνεται πριν λίγα έτη, ίσως να ενόχλησε τις δυνάμεις πέρα από τον Ατλαντικό με αποτέλεσμα να χτυπήσουν με την οικονομική κρίση και πάλι τον πιο αδύναμο. Τα θέματα του Ιράν και της Συρίας πιθανόν να απαιτούν από τον σχεδιασμό των υαινών της παγκοσμιοποίησης μία παντελώς αδύναμη και πειθήνια Ελλάδα. Δε θα πρέπει να μας διαφεύγει από τη σκέψη, ότι μέσα στη Νέα Τάξη Πραγμάτων που προσπαθεί να θέσει υπό τον πλήρη έλεγχο της κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα υπάρχουν, κινούνται, λειτουργούν πολλές φορές και αλληλοσυγκρουόμενα συμφέροντα. Πετρελαϊκές εταιρείες, τραπεζικοί κολοσσοί, μυστικές λέσχες ισχυρών συμφερόντων,  αν και μετέχουν όλοι στην ορχήστρα της παγκοσμιοποίησης ορισμένες φορές τα συμφέροντα τους έρχονται αντιμέτωπα μεταξύ τους. Και όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας: « Όταν στο βάλτο μαλώνουν τα βουβάλια, την πληρώνουν τα βατράχια».

Σενάριο 5ο : «Μανιακός δολοφόνος»

Η Ελλάδα είναι το θύμα, ίσως το πρώτο σε αυτού του είδους έγκλημα, ενός «μανιακού δολοφόνου». Είναι μάλλον το χειρότερο σενάριο, διότι αυτού του τύπου τα εγκλήματα διακρίνονται για την σκληρότητα τους. Επίσης  άλλα δύο χαρακτηριστικά τους είναι ότι υπάρχει επανάληψη του εγκλήματος (κατά συρροήν) και ότι η τέλεση τους αποσκοπεί στην εκπλήρωση κάποιου αρρωστημένου σκοπού. Τώρα τι δουλειά έχει η «Σιωπή των αμνών» με τα CDS και τα μνημόνια θα αναρωτηθεί εύλογα κάποιος! Σύμφωνα με αυτό σενάριο, η πατρίδα μας είναι το πρώτο θύμα – πειραματόζωο ενός παγκόσμιου εγκλήματος – πειράματος που θα εφαρμοστεί σε όλον τον κόσμο. Οι «εγκληματίες» επιθυμούν την απόλυτη εξουσία ολόκληρου του πλανήτη. Τον απόλυτο έλεγχο όχι μόνο των ανθρώπων αλλά και της φύσης! Και εξαιτίας αυτής της εμμονής τους για εξουσία, που θεωρούν ότι είναι και ο φυσικός τους ρόλος να κυριεύσουν έναντι των πάντων, δεν διστάζουν να αιματοκυλήσουν ολόκληρες περιοχές και λαούς με πολέμους, με επιδημίες, με καταστροφές. Αυτοί θα είναι πάντοτε οι κερδισμένοι και πάντοτε πίσω από το προσκήνιο των γεγονότων. Όπως και οι πραγματικοί εγκληματίες λειτουργούν προσπαθώντας να μην αφήσουν ίχνη πίσω τους. Σε αυτές τις περιπτώσεις των «μανιακών» υπάρχει ένα νοσηρό σχέδιο που ακολουθούν το οποίο όταν αποκαλυφθεί φανερώνει και εξηγεί πολλά από τις ενέργειες τους. Ποιο είναι όμως αυτό το σχέδιο;

Πρωτόκολλο 20ο :
Μια προοδευτική φορολογία θα δώσει πολύ μεγαλύτερο εισόδημα από τη σημερινή αναλογική φορολογία, η οποία μας είναι χρήσιμη μόνο για να διεγείρουμε αναταραχές και δυσαρέσκειες μεταξύ των Χριστιανών.
Προκαλέσαμε στους Χριστιανούς οικονομικές κρίσεις με μοναδικό σκοπό ν' αποσύρουμε το χρυσό από την κυκλοφορία.
Τεράστια κεφάλαια έμειναν στάσιμα, αποσύροντας και το χρήμα των Κρατών, που υποχρεώνονταν έτσι ν' απευθύνονται στα ίδια αυτά κεφάλαια, για να βρουν χρήματα. Τα δάνεια αυτά επιβάρυναν τα οικονομικά των Κρατών με την πληρωμή τόκων. Τα υποδούλωσαν στο κεφάλαιο. Η συγκέντρωση της βιομηχανίας στα χέρια των κεφαλαιοκρατών, οι οποίοι κατέστρεψαν τη μικρή βιομηχανία, απορρόφησε όλες τις δυνάμεις του λαού και συγχρόνως του Κράτους.

Ένα περιληπτικό τμήμα από τα πασίγνωστα, για αυτούς που αναζητούν την αλήθεια, πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών. Όσο και αν αμφισβητούν κάποιοι την γνησιότητα τους, το πέρασμα του χρόνου επιβεβαιώνει ακριβώς το αντίθετο. Δείχνει ένα σχέδιο που έχει εξυφανθεί για ολόκληρη την ανθρωπότητα και μέχρι στιγμής εφαρμόζεται πλήρως.

Ανεξαρτήτως σεναρίου, που μπορεί να είναι κάποιο από τα παραπάνω ή κάποιο άλλο ή και συνδυασμός, το τέλειο έγκλημα δεν υπάρχει. Το λάθος τους είναι η αλαζονεία τους και η υποτίμηση της αντίδρασης των θυμάτων τους. Θεωρούν ότι οι λαοί έχουν απωλέσει κάθε ίχνος αντίστασης, τους έχουν δέσει με τις αόρατες αλυσίδες της κίβδηλης καταναλωτικής μαζοποιημένης ζωής και τους οδηγούν σταθερά προς τον τελικό τους στόχο. Τον απόλυτο έλεγχο όλης της οικουμένης.  Κύτταρα αντίστασης όμως υπάρχουν ακόμα στην πατρίδα μας και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Μικρά μεν, αλλά υπάρχουν. Εστίες που κρατάνε τη φλόγα αναμμένη. Και η φλόγα αυτή θέλει τις κατάλληλες συνθήκες για να φουντώσει, να γίνει μια εθνικιστική πυρκαγιά που θα κάψει τα πάντα στο πέρασμα της. Αν ήταν τόσο σίγουροι ότι έλεγχαν τα πάντα σήμερα δε θα μπορούσαμε ούτε καν να γράφουμε αυτά τα πράματα στο διαδίκτυο. Περιθώριο αντίδρασης ακόμα υπάρχει. Ο κλοιός έχει σφίξει αλλά δεν μας έχει πνίξει.

Πρέπει να σταματήσουμε το «έγκλημα» που εξελίσσεται!


Μακεδονική Φάλαγγα


Είμαστε κι εδώ

facebook You Tube Google Plus


Powered By Blogger
Η φωτογραφία μου
Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί το μέσο προβολής και επικοινωνίας της συσπείρωσης εθνικιστών Θεσσαλονίκης "Μακεδονική Φάλαγγα"

Archives


Αναγνώστες

Αναζήτηση στο ιστολόγιο