Από το Blogger.

Θέλουμε Ευρώπη των εθνών

Αλληλεγγύη στην Συρία και τον πρόεδρο Άσαντ

Μπες στον Κύκλο!

ΚΑΤΩ Η ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑ
Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Σε τουρκικά χέρια η "Μακεδονική Χαρτοποιΐα"

Πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευμα έχει ως εξής:

«Αγόρασε εταιρία στην Ελλάδα, γίνεται η 4η μεγαλύτερη στην Ευρώπη.

Ο Όμιλος Εταιριών «ΠAK», που συγκαταλέγεται στις εταιρίες ηγέτες της Τουρκίας στους τομείς τροφίμων, φαρμάκων, χαρτονιού και ζωοτροφών, αγόρασε στην Ελλάδα τη μόνη εταιρία που παράγει...
...γυαλιστερό χαρτί, την εταιρία «Μακεδονική Χαρτοποιία».

Η «ΠAK», με αυτή την αγορά, μαζί με την εταιρία «Kartonsan» φτάνει σε ετήσια παραγωγή τους 280.000 τόνους και ανέρχεται στην 4η θέση των μεγαλύτερων παραγωγών χάρτου στην Ευρώπη.

Η «Μακεδονική Χαρτοποιία» έχει δυνατότητα ετήσιας παραγωγής 100.000 τόνων.

Μιλώντας σχετικά με το θέμα ο Ουνάλ Μποζκούρτ, μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου του Ομίλου «Πακ», δήλωσε τα εξής :

«Αισθανόμαστε την ευτυχία να προσθέτουμε στην εταιρία μας – τη 2η μετά την «Kartonsan» μεγαλύτερη παραγωγό στην περιοχή – τη «Μακεδονική Χαρτοποιία». Θα κάνουμε επενδύσεις στην εταιρία αυτή, ώστε να εκσυγχρονίσουμε την τεχνολογία παραγωγής, να μειώσουμε την ενέργεια που καταναλίσκεται, και να αυξήσουμε την απόδοση. Η αγορά αυτή θα προσθέσει αξίες, καθώς θα αποδώσει θετικά αποτελέσματα και για τους εργαζόμενους και για τους πελάτες».

Εταιρία 48 ετών
Η εταιρία «Μακεδονική Χαρτοποιία», η οποία παράγει χαρτόνια από ανακυκλωμένο χαρτί, ιδρύθηκε το 1964 και είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς της περιοχής. Ο ετήσιος τζίρος της είναι 52 εκ. ευρώ, και εργάζονται σε αυτήν 200 άτομα. Οι μισές από τις πωλήσεις της εταιρίας γίνονται με εξαγωγές σε Ιταλία, Ισπανία, Τουρκία, Ρουμανία και Βόρεια Αφρική».
 


Είμαστε κι εδώ

facebook You Tube Google Plus


Powered By Blogger
Η φωτογραφία μου
Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί το μέσο προβολής και επικοινωνίας της συσπείρωσης εθνικιστών Θεσσαλονίκης "Μακεδονική Φάλαγγα"

Archives


Αναγνώστες

Αναζήτηση στο ιστολόγιο