Από το Blogger.

Θέλουμε Ευρώπη των εθνών

Αλληλεγγύη στην Συρία και τον πρόεδρο Άσαντ

Μπες στον Κύκλο!

ΚΑΤΩ Η ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑ
Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Ελληνικός στρατός στο Αφγανιστάν


Με αφορμή τα γεγονότα που συνέβησαν στο Αφγανιστάν, στα οποία το στρατόπεδο που εδρεύουν οι Ελληνικές Δυνάμεις δέχτηκε επίθεση από Ταλιμπάν αντάρτες, δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθούμε με ένα θέμα που ο χώρος μας σπάνια ασχολείται.

Αυτό το θέμα λοιπόν είναι η αποστολή Ελλήνων στρατιωτών στο Αφγανιστάν. Μια χώρα η οποία στο όνομα της "δημοκρατίας" έχασε κάθε μορφή αυτοδιάθεσης και παραδόθηκε στα κατοχικά στρατεύματα και σε μια ψευτο-ανεξάρτητη κυβέρνηση. Σε αυτή την κατοχή των "δημοκρατικών" Δυνάμεων, συμμετέχει και η Ελλάδα ως μέλος του ΝΑΤΟ, βάζοντας σε κίνδυνο εκατοντάδες ζωές νέων Ελλήνων στρατιωτικών, από τους οποίους οι περισσότεροι έχουν ως κίνητρο την μεγάλη οικονομική αποζημείωση από την συμμετοχή τους στις διεθνείς αποστολές. Αυτός ο πόλεμος δεν ήταν δικός μας, ούτε των υπολοίπων χωρών που συμμετέχουν στο ΝΑΤΟ. Αυτός ο πόλεμος ήταν του Ισραήλ και των ΗΠΑ για τα συμφέροντα των πρώτων από πλευρά ασφάλειας στην περιοχή, αλλά και οικονομικών συμφερόντων και των δύο (ΗΠΑ, Ισραήλ) μιας και το Αφγανιστάν είναι πλούσιο σε μεταλλεύματα (πετρέλαιο, γαιάνθρακες, μεθάνιο, σίδηρος, μόλυβδος, θείο,ορυκτό αλάτι, χρυσός) όπως και σε όπιο του οποίου η παραγωγή  υπό τους Ταλιμπάν είχε σχεδόν εκμηδενιστεί, αλλά από τότε που οι εισβολείς των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ εισέβαλαν στο Αφγανιστάν, η χώρα εκτίναξε πάλι την παραγωγή του, παράγοντας σχεδόν το 90% της παγκόσμιας παραγωγής.

Ο Ελληνικός Στρατός δεν έχει καμιά απολύτως δουλειά εκεί πέρα. Το μόνο που καταφέρνει, εκτός από το να θέτει σε κίνδυνο τις ζωές των Ελλήνων στρατιωτικών, είναι να γίνεται συνένοχος στο έγκλημα της "δημοκρατίας".

Ελληνικός Στρατός στο Αφγανιστάν; ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!



Είμαστε κι εδώ

facebook You Tube Google Plus


Powered By Blogger
Η φωτογραφία μου
Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί το μέσο προβολής και επικοινωνίας της συσπείρωσης εθνικιστών Θεσσαλονίκης "Μακεδονική Φάλαγγα"

Αναγνώστες

Αναζήτηση στο ιστολόγιο