Από το Blogger.

Θέλουμε Ευρώπη των εθνών

Αλληλεγγύη στην Συρία και τον πρόεδρο Άσαντ

Μπες στον Κύκλο!

ΚΑΤΩ Η ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑ
Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2012

Ασήμωσε να σε... ψηφίσω!

Πραγματικό πάρτι συναλλαγής στηνόταν σε κάθε εκλογική αναμέτρηση από τον Ακη Τσοχατζόπουλο στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης με στόχο την προσέλκυση των 2.600 αθίγγανων της περιοχής, όπως αποδεικνύεται από το ιδιόχειρο σημείωμα του πρώην υπουργού όπου καταγράφεται ότι δόθηκαν 100.000 ευρώ «στον γύφτο Μπάκα».
Ο αθίγγανος Νίκος Μπάκας, όπως αποκαλύπτει η RealNews, ήταν άνθρωπος με επιρροή στο εκλογικό σώμα του Δενδροποτάμου και ήταν ένας από τους 5-6 κομματάρχες του Ακη Τσοχατζόπουλου. Επί χρόνια, όπως αναφέρει η εφημερίδα, υπήρξε ιδιοκτήτης καταστήματος επώνυμων ετοίμων ενδυμάτων, στον κεντρικό δρόμο του Δενδροποτάμου Θεσσαλονίκης.

Ο Νίκος Μπάκας, 49 ετών, παντρεμένος και πατέρας 3 παιδιών, πούλησε πριν από 6 μήνες το σπίτι του στον Δενδροπόταμο. Κάποιοι λένε ότι έφυγε για την Γερμανία άλλοι λένε ότι μετανάστευσε στην Ολλανδία. Το κατάστημα το νοίκιασε ο ξάδελφός του και το μετέτρεψε σε σουβλατζίδικο.
Τα 100.000 ευρώ «στον γύφτο Μπάκα» δεν ήταν παρά ένα μέρος όσων δαπανούσε προεκλογικά ο Ακης Τσοχατζόπουλος προκειμένου να εκλέγεται βουλευτής. Σε κάθε εκλογική διαδικασία στηνόταν ολόκληρη επιχείρηση για την εξαγορά ψήφων και έρεε αφειδώς μαύρο πολιτικό χρήμα.
Το ποσό της εξαγοράς ψήφου καθοριζόταν πάντα από τον επικεφαλής των αθίγγανων που επισκέπτονταν το πολιτικό γραφείο του Ακη Τσοχατζόπουλου προκειμένου να κλείσει την τιμή.
Στους 2.600 αθίγγανους του Δενδροποτάμου αναλογούσαν πάνω από 34 πρόεδροι, ένας για κάθε φυλή, και ο καθένας διαπραγματεύονταν την ψήφο των ομάδων. Οι υπεύθυνοι των ομάδων μοίραζαν τα σταυρωμένα ψηφοδέλτια διπλωμένα μέσα σε χαρτονομίσματα των 50 ή των 100 ευρώ, ανάλογα με τη διαπραγμάτευση. Σε όσους διακινούσαν τα ψηφοδέλτια υπήρχε μια έξτρα αμοιβή και αυτό ίσως διακιολογεί το ποσό των 100.000 ευρώ στον «γύφτο Μπάκα».

Πηγή:http://www.iefimerida.grΕίμαστε κι εδώ

facebook You Tube Google Plus


Powered By Blogger
Η φωτογραφία μου
Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί το μέσο προβολής και επικοινωνίας της συσπείρωσης εθνικιστών Θεσσαλονίκης "Μακεδονική Φάλαγγα"

Αναγνώστες

Αναζήτηση στο ιστολόγιο