Από το Blogger.

Θέλουμε Ευρώπη των εθνών

Αλληλεγγύη στην Συρία και τον πρόεδρο Άσαντ

Μπες στον Κύκλο!

ΚΑΤΩ Η ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑ
Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2012

Η ταινία που κερδίζει το Όσκαρ εξαπάτησης


Ο μουσουλμανικός κόσμος βρίσκεται σε αναβρασμό τις τελευταίες μέρες εξαιτίας μιας ταινίας που έχει θέμα την ζωή του Μωάμεθ. Η παντελώς γελοία και ερασιτεχνικού επιπέδου ταινία  προβλήθηκε μόλις μία φορά σε κινηματογραφική αίθουσα στην Αμερική με ελάχιστους θεατές και κατόπιν οδηγήθηκε στην αφάνεια. Όποιος δει αποσπάσματα από την ταινία θα καταλάβει αμέσως την χαμηλή της ποιότητα και δε θα ασχοληθεί περισσότερο μαζί της.

Όμως οι δημιουργοί της, ο σκηνοθέτης καθώς και μεγάλο μέρος των χρηματοδοτών φέρονται να είναι Εβραίοι,  δεν σκόπευαν προφανώς στο να κερδίσουν κάποιο βραβείο Όσκαρ, ίσως της εξαπάτησης αν υπήρχε, αλλά σε κάτι άλλο. Έτσι εντελώς τυχαία, κοντά στην επέτειο της "τρομοκρατικής επίθεσης της 11/9 από την Αλ Κάιντα" στις ΗΠΑ, οι μουσουλμάνοι σε ολόκληρο τον κόσμο ανακαλύπτουν αυτή την άθλια ταινία, αισθάνονται προσβεβλημένοι και ξεκινούν μια σειρά επιθέσεων σε πρεσβείες δυτικών χωρών, κυρίως βέβαια της Αμερικής, που έχει μέχρι στιγμή ως αποτέλεσμα αρκετοί άνθρωποι να χάσουν την ζωή τους. Κάτι τέτοιο ήταν φυσικά αναμενόμενο αν αναλογιστεί κανείς την έντονη θρησκευτικότητα των μουσουλμάνων καθώς και τις αντιδράσεις που είχαν προκληθεί πριν λίγα χρόνια με τα περίφημα σκίτσα του Μωάμεθ από κάποιον Δανό σκιτσογράφο. Αξίζει να ανοιχτεί μια παρένθεση στο σημείο αυτό και να τονιστεί η υποκρισία των διαφόρων δυτικών "προοδευτικών" σχετικά με την "ελευθερία της καλλιτεχνικής έκφρασης" και πως την αντιλαμβάνονται όταν το αντικείμενο της «τέχνης» δεν είναι το Ισλάμ αλλά ο χριστιανισμός. Ένα πολύ καλό σχετικό άρθρο μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Επανερχόμενοι στο θέμα, παρατηρούμε επίσης ότι εντελώς τυχαία ο αμερικανός πρεσβευτής στην Βεγγάζη, ξεχνιέται πίσω(!!!) από την υπόλοιπη διπλωματική αποστολή, που διαφεύγει από την πολιορκούμενη πρεσβεία και φυσικά πέφτει στα χέρια του μανιασμένου πλήθους που  τον βασανίζει και έπειτα τον σκοτώνει. Οι εικόνες του περιφερόμενου πτώματος του κάνουν τον γύρο του κόσμου. Να υπενθυμιστεί ότι η Βεγγάζη είναι στην Λιβύη εκεί όπου πολύ πρόσφατα "άνθισε η δημοκρατία της αραβικής άνοιξης" που τόσο πολύ το ΝΑΤΟ αγωνίστηκε και βοήθησε ώστε να έρθει. Σοβαρότατα επεισόδια έγιναν επίσης και στο "λίκνο της αραβικής άνοιξης" την Τυνησία καθώς και στην Αίγυπτο και την Υεμένη. Σε χώρες δηλαδή που "ελευθερώθηκαν" από τους κακούς δικτάτορες και μονάρχες που τις κυβερνούσαν και τώρα "αναπνέουν τον δημοκρατικό αέρα"!

Η τέχνη του διαίρει και βασίλευε εφαρμόζεται από την αρχαιότητα ως σήμερα με επιτυχία σε πολλούς τομείς. Ο Διεθνής Σιωνισμός βρισκόμενος πάντοτε πίσω στο παρασκήνιο των γεγονότων ως άψογος σκηνοθέτης, γνωρίζει πως να στρέφει μια κοινωνική ομάδα εναντίον της άλλης στο εσωτερικό μιας χώρας, πως να βάζει το ένα έθνος να πολεμάει το άλλο και πως η μια θρησκεία να αντιμάχεται την άλλη. Κοινό στοιχείο σε όλες αυτές τις αντιπαραθέσεις ότι αυτός κερδίζει. Κερδίζει χρήμα, κερδίζει εξουσία και προχωράει το προαιώνιο μοχθηρό σχέδιο υποδούλωσης, εκμετάλλευσης και ελέγχου ολόκληρης της ανθρωπότητας. Τώρα με την ταινία αυτή έβαλε ένα ακόμη φυτίλι στην σχέση Δύσης και Ισλάμ. Και την ένταση που δημιουργήθηκε θέλει να την κατευθύνει εκεί όπου αισθάνεται ότι απειλείται, στο Ιράν. Χαρακτηριστικά ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Νετανιάχου επικαλέστηκε τις αντιαμερικανικές διαδηλώσεις που πυροδότησε η ταινία, ως παράδειγμα του εφιάλτη που θα αποτελούσε ένα Ιράν με πυρηνικά όπλα. "Όλα όσα βλέπετε τώρα, με τον όχλο να επιτίθεται στις αμερικανικές πρεσβείες, θα τα δείτε και με ένα καθεστώς που θα έχει ατομικές βόμβες. Δεν πρέπει αυτοί οι άνθρωποι να έχουν ατομικές βόμβες" δήλωσε. Μετά την Συρία, ένα από τα τελευταία αντισιωνιστικά κράτη της περιοχής, που δοκιμάζεται από τις υποδαυλισμένες και ενισχυόμενες από τη Αμερική συγκρούσεις  στο εσωτερικό για τις οποίες ευθύνονται οι ακραίοι ισλαμιστές, το επόμενο ενοχλητικό σημείο στον χάρτη που πρέπει να σβηστεί είναι το Ιράν. Το κράτος αυτό, οικονομικά ισχυρό λόγω του πετρελαίου και με υπολογίσιμη στρατιωτική δύναμη, αποτελεί τον μοναδικό πυλώνα αντίστασης στον Σιωνισμό στην περιοχή, στηρίζοντας τον παλαιστινιακό λαό και αντιμαχόμενο τα σιωνιστικά ψεύδη και συμφέροντα. Απώτερος σκοπός όλων αυτών των επεισοδίων που συμβαίνουν στο μουσουλμανικό κόσμο, η εμπλοκή σε πόλεμο, για μία ακόμη φορά, Δυτικών(χριστιανών) με τους μουσουλμάνους και φυσικά ωφελημένο να είναι το Ισραήλ. Οι προεκλογική περίοδος στις ΗΠΑ έχει παγώσει τις όποιες αποφάσεις τους για χτύπημα στο Ιράν, πράγμα που δυσαρεστεί αφάνταστα το Ισραήλ καθώς θεωρεί ότι χάνει έτσι πολύτιμο χρόνο.

Οι γραμμές αυτές δεν γράφονται με καμία δόση ισλαμολαγνείας. Το Ισλάμ μέσω της λαθρομετανάστευσης που προωθείται στην Ευρώπη και της δημογραφικής του έκρηξης χρησιμοποιείται ως μια τεράστια απειλή αυτή τη στιγμή για την Λευκή Φυλή. Ούτε θα προσπαθήσουμε σε αυτές τις γραμμές να εισέλθουμε στις μεταφυσικές/θρησκευτικές επιλογές λαών και πως και γιατί αυτές εδραιώθηκαν και κατά πόσο απορρέουν και εξαρτώνται από το φυλετικό τους υπόβαθρο και κουλτούρα.

Οφείλουμε όμως ως εθνικιστές, ως μαχητές της Ελευθερίας και της Αλήθειας, να αναγνωρίσουμε σήμερα αυτούς που μάχονται ενάντια στους παγκόσμιους εξουσιαστές και το ψεύδος τους. Αυτούς που δεν φοβούνται να κατανομάζουν τους δυνάστες της ανθρωπότητας, που δεν φοβούνται να ξεσκέπαζουν τις απάτες τους με τις οποίες έχουν αλυσοδέσει ολόκληρο τον κόσμο και τον απομυζούν.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι μία απάντηση γιατί οι Σιωνιστές θέλουν με τόσο μένος να ξεκινήσουν τον πόλεμο ενάντια στο Ιράν.Είμαστε κι εδώ

facebook You Tube Google Plus


Powered By Blogger
Η φωτογραφία μου
Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί το μέσο προβολής και επικοινωνίας της συσπείρωσης εθνικιστών Θεσσαλονίκης "Μακεδονική Φάλαγγα"

Αναγνώστες

Αναζήτηση στο ιστολόγιο