Από το Blogger.

Θέλουμε Ευρώπη των εθνών

Αλληλεγγύη στην Συρία και τον πρόεδρο Άσαντ

Μπες στον Κύκλο!

ΚΑΤΩ Η ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑ
Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Το μήνυμα από τα γεγονότα των Ιμίων σήμερα


        Ιανουάριος 1996, βραχονησίδες Ίμια, διαπράττεται μία ακόμη εθνική προδοσία. Η εξέλιξη των γεγονότων γνωστή πλέον, τρία παλληκάρια του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού να πέφτουν νεκρά και βάφουνε κόκκινα τα νερά του Αιγαίου με το αίμα τους.

            Οι πολιτικάντηδες ταπεινώνουν ένα ολόκληρο Έθνος, ο υπουργός των εξωτερικών δίνει εντολή να ειπωθεί για να μην φανεί ότι έγινε υποστολή της σημαίας μας από ελληνικό έδαφος, ότι φύσηξε αέρας και την πέταξε στην θάλασσα, ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας λέει δημόσια από το βήμα της βουλής “ευχαριστώ την κυβέρνηση των ΗΠΑ”, οι πολιτικάντηδες με στολή (γιατί αυτό είναι η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων εκτός σπανίων περιπτώσεων) να κάθονται να τους ξεφτιλίζουν και να διασύρουν την στρατιωτική τους τιμή η πολιτική αστράτευτη ηγεσία.



 

            Η ίδια ηγεσία (τα πρόσωπα αλλάζουν μόνο) που έφερε σ’ αυτόν τον οικονομικό μαρασμό και εξαθλίωση τον ελληνικό λαό. Τα Ίμια είναι ένα μόνο από τα εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί εδώ και 40 χρόνια. Εγκλήματα εθνικά, εγκλήματα οικονομικά, εγκλήματα κοινωνικά, εγκλήματα πάσης φύσεως και κατά συρροή, από εγκληματίες που το πιστόλι τους το έδωσε ο ίδιος ελληνικός λαός που κατάντησε αυτόχειρας αφού έβαλε να διαφεντεύει τις ζωές και τις τύχες του οι ριψάσπιδες πολιτικοί όπως αυτοί στα γεγονότα των Ιμίων. Έτσι ήττες, σαν αυτήν στα Ίμια, έχουμε καθημερινά στην πολιτική ζωή αυτού του τόπου, γιατί πολύ απλά η ηγεσία αποτελείται από ανθρώπους, του εχθρού.


            Μίας ηγεσίας που τα τελευταία 40 χρόνια, την περίοδο που ονομάζεται μεταπολίτευση, έχουν καταντήσει ευνούχο το Έθνος μας, με μία διατεταγμένη αποστολή που εκτελούν άριστα τα «ποδόμακτρα» των μεγάλων δυνάμεων και ξένων κέντρων εξουσίας ώστε να μην καταστεί ποτέ ξανά, η μικρή πλην τίμια όμως ΕΛΛΑΣ,  μεγάλη δύναμη. Όχι δύναμη εκμετάλλευσης, καταστολής και βίας της εξουσίας όπως την ασκούν οι μεγάλες δυνάμεις που κυβερνούν αυτόν τον κόσμο αλλά πρωτίστως δύναμη πνευματική, πολιτιστική, κοινωνική, φωτοδότη και εκπολιτιστή της οικουμένης όπως έκανε ο Μέγιστος Αλέξανδρος ο Μακεδών, η κορύφωση του ελληνισμού στον αρχαίο κόσμο και αργότερα ο υπέρλαμπρος Βυζαντινός πολιτισμός. Πρωτοπόροι οι Έλληνες όταν δημιουργήσαμε τόσες και τόσες μεγαλοπρεπείς κατασκευές όπως η Αγία Σοφία, όταν υπήρχε μεγάλη ακμή στα γράμματα και στις τέχνες, την ώρα που οι βαρβαρόφωνοι της δύσης ζούσαν σε ξύλοκαλύβες και έτρωγαν βελανίδια. Αυτοί, που χάρη στα αίσχη που διέπραξαν οι Έλληνες (;) πολιτικοί, αναφέρονται στην Ελλάδα τόσο περιφρονητικά λες και είναι η τελευταία εθνότητα της οικουμένης.

            Πως όμως θα αλλάξει όλη αυτή η κατάσταση; Μόνο μια ηγεσία Ελληνική, με εθνική συνείδηση και κοινωνική ευαισθησία που θα αφυπνίσει τον λαό από τον λήθαργο που του έχουν ρίξει. Ίσως αυτό να είναι και το μόνο καλό όλης αυτής της καταστάσεως που έχει περιπέσει η πατρίδα μας, ότι δηλαδή θα αφυπνιστούμε και θα ξαναγίνουμε ΕΛΛΗΝΕΣ και όχι υπερκαταναλωτικά όντα που νοιάζονται μόνο για την ευδαιμονία τους, γιατί αυτό ακριβώς το μοντέλο ανθρώπου θέλουν οι παγκόσμιοι εξουσιαστές.

            Ας αγωνιστούμε όλοι μαζί, συλλογικά και να ελπίσουμε να είναι το αίμα των τριών παλληκαριών στα Ίμια το τελευταίο προδομένο.


Είμαστε κι εδώ

facebook You Tube Google Plus


Powered By Blogger
Η φωτογραφία μου
Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί το μέσο προβολής και επικοινωνίας της συσπείρωσης εθνικιστών Θεσσαλονίκης "Μακεδονική Φάλαγγα"

Αναγνώστες

Αναζήτηση στο ιστολόγιο