Από το Blogger.

Θέλουμε Ευρώπη των εθνών

Αλληλεγγύη στην Συρία και τον πρόεδρο Άσαντ

Μπες στον Κύκλο!

ΚΑΤΩ Η ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑ
Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Θέλουμε τα δάση, τη γη και το νερό και όχι ένα τάφο φτιαγμένο από χρυσό




Το Σάββατο 8 Μαρτίου συναγωνιστές μας βρεθήκαν μαζί με τους κατοίκους της Χαλκιδικής και άλλους πολίτες από τη Βόρεια Ελλάδα, στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη, ενάντια στην εξόρυξη χρυσού. Η συγκέντρωση αυτή είναι μέσα στα πλαίσια του αγώνα που δίνουν οι κάτοικοι της Χαλκιδικής ώστε να σώσουν το φυσικό περιβάλλον του τόπου τους από μία ολοκληρωτική οικολογική καταστροφή. Μία επένδυση που στην πραγματικότητα δεν θα φέρει την ανάπτυξη αλλά μόλυνση, υποβάθμιση της ζωής, κυριολεκτικό αφανισμό της χλωρίδας και πανίδας της περιοχής. Και εκτός από την δεδομένη φυσική καταστροφή που αποδεικνύουν με μελέτες ανεξάρτητοι επιστήμονες και εμπειρογνώμονες, με ότι αυτό συνεπάγεται για την υγεία των κατοίκων, υπάρχουν σοβαρές καταγγελίες για το ομιχλώδες και περίεργο κομμάτι της συμφωνίας παραχώρησης της συγκεκριμένης έκτασης προς εκμετάλλευση από το «ελληνικό» κράτος στην κοινοπραξία της καναδέζικης εταιρίας και του «εθνικού μας μεγαλοεργολάβου».


Χρέος μας ως εθνικιστές, είναι να σταθούμε στο πλευρό αυτών των Ελλήνων που αντιμάχονται ακομμάτιστα και ενωμένοι την προπαγάνδα των συστημικών ΜΜΕ καθώς και την σκληρότητα της αστυνομικής και δικαστικής εξουσίας που λειτουργεί ως προστάτης του εγχώριου και ξένου κερδοσκοπικού κεφαλαίου, αγωνιζόμενοι για την φύση της πατρίδας μας, κλείνοντας τα αυτιά τους στις «σειρήνες» που μέσα σε αυτή την οικονομική κρίση τους τάζουν θέσεις εργασίας και υποτιθέμενη ανάπτυξη.

Η εξόρυξη του χρυσού στη Χαλκιδική είναι η αρχή του σχεδίου «ανάπτυξης» που περιλαμβάνει ξεπούλημα του εθνικού πλούτου (υδρογονάνθρακες, νερό, ήλιος), κινεζοποίηση του ελληνικού εργατικού δυναμικού και υποβάθμιση της ζωής.  Ο αγώνας των κατοίκων της Χαλκιδικής είναι υπόθεση όλων μας! 



Για το θέμα μπορείτε να διαβάσετε και εδώ. 
Δείτε ένα πολύ κατατοπιστικό φυλλάδιο παρακάτω.










 



Είμαστε κι εδώ

facebook You Tube Google Plus


Powered By Blogger
Η φωτογραφία μου
Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί το μέσο προβολής και επικοινωνίας της συσπείρωσης εθνικιστών Θεσσαλονίκης "Μακεδονική Φάλαγγα"

Αναγνώστες

Αναζήτηση στο ιστολόγιο