Από το Blogger.

Θέλουμε Ευρώπη των εθνών

Αλληλεγγύη στην Συρία και τον πρόεδρο Άσαντ

Μπες στον Κύκλο!

ΚΑΤΩ Η ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑ
Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Η παράσταση του κουκλοθέατρου της Νέας Τάξης στο Όσλο

Οι μαριονέτες ηγέτες των ευρωπαϊκών κρατών μελών της Ε.Ε. και οι αξιωματούχοι της βραβεύτηκαν στο Όσλο με το Νόμπελ ειρήνης. Σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό με  φώτα, φλας, κάμερες, πρωτόκολλα, επίσημα ενδύματα, βασιλιάδες και πριγκήπισσες η Ε.Ε βραβεύτηκε φέτος από την επιτροπή Νόμπελ για τον αγώνα της για την ειρήνη και την ευημερία στην Ευρώπη αλλά και παγκοσμίως.

Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο! Την στιγμή που τα περισσότερα ευρωπαϊκά κράτη μέλη της Ε.Ε μετέχουν με τμήματα των στρατών τους σε διάφορες στρατιωτικές επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ ανα την υφήλιο, την στιγμή που ένας ακήρυχτος οικονομικός πόλεμος μαίνεται στο νότο της Ευρώπης, στην πατρίδα μας, με ήδη 3500 νεκρούς(αυτοκτονίες) και εξαπλώνεται σταδιακά προς το βορρά, την στιγμή που ένας άλλος πόλεμος, φυλετικός αυτή τη φορά,  εξελίσσεται αθόρυβα και μη αντιληπτός ακόμα  στις γειτονιές των ευρωπαϊκών μεγαλουπόλεων που υποβαθμίζονται, γκετοποιούνται και μετατρέπονται σε άντρα εγκληματικότητας που ως θύματα έχει τους ευρωπαίους και ως δράστες τους αλλογενείς και τριτοκοσμικούς λαθρομετανάστες, κάποιοι αξιωματούχοι της Ε.Ε. γεμάτοι περηφάνια λάμβαναν το βραβείο Νόμπελ για την ειρήνη.

Καμάρωναν και δέχονταν τα συγχαρητήρια για το έργο τους. Για τα εκατομμύρια των ανέργων και φτωχών της πολιτική τους, για την δημιουργία των πολυπολιτισμικών κοινωνιών-χυλών και την απώλεια της εθνικής ταυτότητας των κρατών,για την αποδόμηση θεμελιωδών παραδοσιακών αξιών. Οι αχυράνθρωποι αυτοί, στην πραγματικότητα είναι νάνοι και καμία σχέση με ηγέτες δεν έχουν, βραβεύτηκαν από τα  παγκόσμια αφεντικά τους των σκοτεινών λεσχών και επιτροπών για αυτούς ακριβώς τους λόγους και όχι για την ειρήνη και την ευημερία.

Ας σταθούμε όμως λίγο και σε αυτά που ειπώθηκαν. Όσοι έλαβαν τον λόγο σε αυτή την φιέστα φρόντισαν να καταδικάσουν τον εθνικισμό σαν το απόλυτο κακό, μίλησαν για τις ανοικτές αγορές και την περαιτέρω ανάγκη κατάργησης των συνόρων προς όφελος των οικονομικών συναλλαγών καθώς και την μεγαλύτερη συγκεντρώτικότητα στην διοίκηση, τον έλεγχο και την λήψη των αποφάσεων. Ουσιαστικά και κυριολεκτικά αναφέρθηκαν σε ομοσπονδιοποίηση της Ευρώπης πράγμα που σημαίνει κατάργηση της ανεξαρτησίας και της βούλησης του κάθε λαού. Βέβαια αυτό στην χώρα μας ήδη συμβαίνει αφού όλα τα νομοθετήματα περνούν πρώτα από τον έλεγχο της τρόικας. Επίσης αναφέρθηκαν πολύ θετικά στην ανάγκη εισόδου της Τουρκίας σε αυτή την μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια της Ε.Ε. Συχνή ήταν και η αναφορά τους στα ανθρώπινα δικαιώματα λόγω και της παγκόσμιας ημέρας για αυτά που ήταν και πως πρέπει να προασπισθούν, εννοώντας φυσικά τα δικαιώματα όλων των άλλων πλην των ευρωπαίων που θέλουν να διατηρήσουν τη δική τους ξεχωριστή εθνική και πολιτισμική ταυτότητα απέναντι σε αυτόν τον οδοστρωτήρα της παγκοσμιοποίησης. Φυσικά σε μία τέτοια συνάντηση δεν θα μπορούσε να λείψει και μια αναφορά στο Ολοκαύτωμα!


 Χαρείτε το βραβείο σας ειρηνιστές!Εμείς αυτή την Ευρώπη σας των τραπεζών, των πολυεθνικών που εκβιάζουν και εκμεταλλεύονται τους εργαζομένους, της μαντήλας και του νόμου της σαρία, της πνευματικής νέκρας και της παρακμής, την φτύνουμε!





ΥΓ: Μια απορία: Γιατί η Νορβηγία που μέσω του βραβείου Νόμπελ βράβευσε την Ε.Ε. για την ειρήνη, την ευημερία και την δικαιοσύνη είναι εκτός Ε.Ε.;
 


Είμαστε κι εδώ

facebook You Tube Google Plus


Powered By Blogger
Η φωτογραφία μου
Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί το μέσο προβολής και επικοινωνίας της συσπείρωσης εθνικιστών Θεσσαλονίκης "Μακεδονική Φάλαγγα"

Archives


Αναγνώστες

Αναζήτηση στο ιστολόγιο