Από το Blogger.

Θέλουμε Ευρώπη των εθνών

Αλληλεγγύη στην Συρία και τον πρόεδρο Άσαντ

Μπες στον Κύκλο!

ΚΑΤΩ Η ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑ
Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Αποπνικτική η ατμόσφαιρα στη Θεσσαλονίκη

Η εκτεταμένη χρήση τζακιών και ξυλόσομπων αφού η τιμή του πετρελαίου είναι απλησίαστη για τους περισσότερους, σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες τις τελευταίες ημέρες έχουν δημιουργήσει ένα πέπλο ομίχλης πάνω από την πόλη της Θεσσαλονίκης. Ιδιαίτερα το βράδυ η μυρωδιά του καμένου είναι ιδιαίτερα έντονη και η ατμόσφαιρα γίνεται επικίνδυνα αποπνικτική. 
Τα αιωρούμενα μικροσωματίδια που προκύπτουν ως προϊόντα της καύσης, πολλές φορές ακατάλληλης ποιότητας υλικών, είναι σύμφωνα με ειδικούς επικίνδυνα για τον ανθρώπινο οργανισμό. Σήμερα τα αιωρούμενα σωματίδια, γνωστά και ως ΡΜ10, στο σταθμό Λαγκαδά, μετρήθηκαν στα 303 mg/m3 όταν το όριο επιφυλακής είναι στα 90 mg/m3. Χθες η μέτρηση στον ίδιο σταθμό έδειξε τα αιωρούμενα σωματίδια στα 265 mg/m3.
Στην Ελλάδα του 2012, την Ελλάδα των μνημονίων ο κόσμος για να ζεσταθεί στρέφεται σε επιλογές παλαιοτέρων δεκαετιών με κίνδυνο της υγείας του, με μόλυνση της ατμόσφαιρας, με αύξηση της λαθροϋλοτομίας, με καταστροφή του περιβάλλοντος. Και φυσικά να μην μας προκαλέσει έκπληξη με τους φωστήρες που μας κυβερνούν, αφού τα έσοδα από την πάταξη του λαθρεμπορίου καυσίμων με την εξίσωση του φόρου στο πετρέλαιο δεν είναι τα αναμενόμενα λόγω της μικρής κατανάλωσης, από του χρόνου να μπει ειδικός φόρος και στα ξύλα!

 


Είμαστε κι εδώ

facebook You Tube Google Plus


Powered By Blogger
Η φωτογραφία μου
Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί το μέσο προβολής και επικοινωνίας της συσπείρωσης εθνικιστών Θεσσαλονίκης "Μακεδονική Φάλαγγα"

Archives


Αναγνώστες

Αναζήτηση στο ιστολόγιο