Από το Blogger.

Θέλουμε Ευρώπη των εθνών

Αλληλεγγύη στην Συρία και τον πρόεδρο Άσαντ

Μπες στον Κύκλο!

ΚΑΤΩ Η ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑ
Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

"Η τηλεόραση θέλει Αλβανούς και όχι ανθρώπους"

Τάδε έφη η ηθοποιός και σεναριογράφος Δήμητρα Παπαδοπούλου σε πρωινή εκπομπή αποβλάκωσης μεγάλου τηλεοπτικού καναλιού. Η απάντηση αυτή ήταν σε ερώτηση γιατί απέχει επαγγελματικά από την ελληνική τηλεόραση ενώ πιο πριν είχε καυτηριάσει το γεγονός των τουρκικών σειρών στα ελληνικά κανάλια. 

Είναι πραγματικά απόλαυση να ακούς από το στόμα ανθρώπων του πνεύματος και των τεχνών, έτσι τουλάχιστον παρουσιάζονται, τέτοιες ωμές δηλώσεις που αποτυπώνουν την πραγματικότητα που οι Έλληνες εργαζόμενοι βίωναν επί τόσα χρόνια και ακόμη βιώνουν από την είσοδο και απασχόληση όλων αυτών των λαθρομεταναστών που έριξαν τα μεροκάματα σε πλήθος εργασιών. Μία πραγματικότητα που ο διεθνισμός της αριστεράς που κυριαρχεί στο καλλιτεχνικό στερέωμα δεν τους άφηνε να την δουν. Τότε την περιόδο των παχιών αγελάδων, μέσα στα χρυσά κλουβιά τους, πουλούσαν με περισσή ευκολία ανθρωπισμό και συμπόνια σε όλους όσους παράνομα εισερχόντουσαν στην πατρίδα μας και αναζητούσαν μια νέα αρχή. Τώρα όμως που βλέπουν τα άδεια πορτοφόλια τους και τα μηδενικά όταν πάνε στα ΑΤΜ άρχισαν να καταφέρονται ενάντια στις τούρκικες σειρές που τους έχουν αφήσει άνεργους και ενάντια στα πρώην αφεντικά τους που θέλουν να τους ξεζουμύσουν αλλά με χαμηλές απολαβές!

Έτσι είναι στον καιρό των μνημονίων. Το καζάνι της κοινωνίας βράζει. Και όταν βράζει ένα καζάνι ζεσταινέται το νερό σε όλο του τον όγκο. Και χαμηλά και στη μέση και στο ανώτερο τμήμα. Δεν θα είναι μόνο οι οικοδόμοι, οι υδραυλικοί, οι τεχνίτες που είναι άνεργοι αλλά και οι ηθοποιοί, οι δημοσιογράφοι και όλα τα κανακεμένα και αγαπημένα παιδιά του συστήματος. Ηρθε η στιγμή που ο υποκριτικός ανθρωπισμός και ο αντιρατσισμός που προέρχεται από την ιδεοληψία τους χάνεται και στην θέση του μπαίνει το ένστικτο της αυτοσυντήρησης και επιβίωσης που θα τους οδηγήσει στην μοναδική αληθινή, φυσική πραγματικότητα και ιδέα που μπορεί να μας κρατήσει ζωντανούς σε αυτήν την δύσκολη εποχή. Στην απτή και ζωντανή ιδέα του έθνους!





Είμαστε κι εδώ

facebook You Tube Google Plus


Powered By Blogger
Η φωτογραφία μου
Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί το μέσο προβολής και επικοινωνίας της συσπείρωσης εθνικιστών Θεσσαλονίκης "Μακεδονική Φάλαγγα"

Archives


Αναγνώστες

Αναζήτηση στο ιστολόγιο