Από το Blogger.

Θέλουμε Ευρώπη των εθνών

Αλληλεγγύη στην Συρία και τον πρόεδρο Άσαντ

Μπες στον Κύκλο!

ΚΑΤΩ Η ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑ
Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2012

Κράτος ξέφραγο αμπέλι

Ένα κράτος ξέφραγο αμπέλι στην κυριολεξία. Λαθρομετανάστες μπαίνουν ανενόχλητοι από τα σύνορα, παρά τα δήθεν ενισχυμένα μέτρα φύλαξης και τις αποσπάσεις αστυνομικών δυνάμεων, ληστεύουν, βιάζουν και δολοφονούν.
Και όταν κάποιοι από αυτούς συλλαμβάνονται και είναι να οδηγηθούν στο εδώλιο του κατηγορουμένου τότε... η θέση τους στο δικαστήριο παραμένει άδεια.
Ο κρατούμενος απέδρασε! Ο 17χρονος Αφγανός που μαζί με άλλους 2 ομοεθνείς του είχαν δολοφονήσει για ασήμαντη αφορμή τον Θανάση Λαζανά στην περιοχή της Πάτρας, με επακόλουθο τα γεγονότα όπου οι κάτοικοι της περιοχής εξεγέρθηκαν ενάντια στην λαθρομετανάστευση και την κρατική αναλγησία, απέδρασε 15 μέρες πριν από την δίκη. 
Πηδώντας ένα μαντρότοιχο ο Αφγανός απολαμβάνει πλέον την ελευθερία ενώ η οικογένεια του θύματος μάταια περιμένει την απονομή της δικαιοσύνης από ένα παντελώς ανίκανο και τρισάθλιο κράτος.Είμαστε κι εδώ

facebook You Tube Google Plus


Powered By Blogger
Η φωτογραφία μου
Το παρόν ιστολόγιο αποτελεί το μέσο προβολής και επικοινωνίας της συσπείρωσης εθνικιστών Θεσσαλονίκης "Μακεδονική Φάλαγγα"

Archives


Αναγνώστες

Αναζήτηση στο ιστολόγιο